nedjelja, 18. prosinca 2016.

4. NEDJELJA DOŠAŠĆA



1.  BLAGDANI  U TJEDNU:
     Badnjak – Adam i Eva – subota

2.  VELIKA  BOŽIĆNA  ISPOVIJED, utorak, 20. XII 2016.
     Zornica je toga dana u redovito vrijeme!
     Ispovijed je od 10.00 – 12.00 sati i od 16.00 – 18.00 sati. Sve vas draga braćo i sestre   pozivam a napose djecu i mlade da se i na ovaj jako važan način pripravimo za Božić.

3.  KONCERT I DUHOVNA PRIPRAVA PRIJE POLNOĆKE od 23.15 – 23.45 sati
     Odbor za pastoral mladih i Župni zbor mladih organiziraju koncert i duhovnu pripravu prije polnoće u župnoj crkvi. Sve vas pozivam da se pjesmama i meditacijama pripravimo za svetkovinu Božića.

4.  PLNOĆKA – LITURGIJSKO PJEVANJE animiraju Župni mješoviti zbor i KUD Leopold Osijek. Hvala vam, draga braćo i sestre što i na ovaj način uljepšavate dolazak i rođenje Sina Božjega.

5.  BETLEHEMSKO  SVIJETLO  je u našoj župi na zornici u utorak, 20. XII 2016. a donjet će ga članovi izviđačkog društva „Suncokret“ iz  Čepina. Ponesite sa sobom lampione kako biste svijetlo mogli prenijeti u svoje obitelji.

6.  ŽENIDBENI  NAVJEŠTAJ: Dino Skender i Matea Romić.

7.  NAGRADE  VRIJEDNIM  ZORNIČARIMA će biti podijeljene za vrijeme zornice na Badnjak. Čestitamo vrijednim malim zorničarima koji su svjedočili da im je priprava za rođenje Kristovo jako važna.

8.  BOŽIĆNI  KONCERT  PODRUČNE  O.Š. BRIJEŠĆE je u ponedjeljak 21. XII 2016. u 17.00 sati u našoj župnoj crkvi. Sve vas pozivam i jako se radujem tom događaju te  ujedno zahvaljujem svima koji su ga pripremali kao i izvođačima. Na njemu će sudjelovati oko 130 djece. Lijepa priprava za Božić!

9. VANJSKA  RASVJETA  OKO  CRKVE  dar je Grada Osijeka te ovom prigodom srdačno zahvaljujem gospodinu gradonačelniku Ivici Vrkiću. Hvala i gosp. Hrvoju Barišiću koji je prihvatio ovaj naš projekt dok je bio na čelu Vijeća M.O. Cvjetno. Projekt  je inicirao gosp. Zdravko Jukić, na čemu mu srdačno zahvaljujem.

10.  BOR  PRED  CRKVOM da je obitelji Jandre i Marije Mihaljević na čemu im srdačno zahvaljujem. Prilika je da ga okitimo te time ujedno ukrasimo ulaz u crkveni prostor.

11.  DAROVE  ZA POTREBE MISIJSKOG RADA  ĐURĐICE  BLAŽEVIĆ ćemo prikupljati na poslije svetih misa na blagdan sv. Stjepana. Unaprijed zahvaljujem na svemu što ćemo činiti za nju i one kojima ona bude pomagala.

12.  MISNICA, ALBA I STOLA  je dar obitelji Troha  Mandice, na čemu im srdačno zahvaljujem. Misnica je svečana i bijele je boje. Neka ih Bog blagoslovi. Obitelj se nedavno, iz Županje, doselila u našu župu.

13. ADVENTSKA  DUHOVNA  OBNOVA  ZA  LIJEČNIKE u Vikarijatu 21. XII 2016. u 19.00 sati. Obnovu će voditi dr. Krešimir Šimić. Svi liječnici, koji to žele, pozvani su!



Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!