subota, 18. ožujka 2017.

3. KORIZMENA NEDJELJA



ŽUPNE  OBAVIJESTI
TREĆA  KORIZMENA  NEDJELJA
19. - 26. ožujka 2017.
Bezimena

1. BLAGDANI  U  TJEDNU:
    Sv. Josip – danas a liturgijski ga slavimo sutra svetim misama kao svetkovinama
                                                               NAVIJEŠTENJE  GOSPODINOVO – BLAGOVIJEST – subota; mise su kao svetkovinama

                                                               2.  TJEDAN SOLODARNOSTI  S  LJUDIMA 
                                                                I  CRKVOM U  BiH
     Današnja milostinja ide u korist ovog projekta. Zahvaljujem za sve što činite za našu braću i sestre u BiH. Neka Bog blagoslovi svaki djelo ljubavi prema potrebnima.

     3.  PREDSTAVLJANJE PRVOPRIČESNIKA slijedeće nedjelje na svetoj misi u 10.00 sati. Ovime pozivam roditelje i kumove da se pridruže slavlju svete mise i molitvi za svoju djecu.

4.  KATEHEZA  ZA  SHKM – VUKOVAR 2017. u četvrtak 23. III 2017. u 20.00 sati
     Ovo je deseta kateheza od 12 koliko je planirano. Pozivam mlade sudionike susreta u Vukovaru na pohađanje kateheze. Kateheze teku prema predviđenom planu na čemu zahvaljujem svim suradnicma koji ih organiziraju kao i sudionicima.

5.  SMJEŠTAJ SUDIONIKA SHKM – VUKOVAR 2017.
     Do sada se prijavilo 44 obitelji sa smještajem 121 mladih sudionika susreta. Molim obitelji da se još jave jer je velika potreba za smještajem. Hvala na razumijevanju! Da se prisjetimo; mladi su na noćenju 29. i 30. travnja 2017. a 1. svibnja 2017. poslije doručka,  mladi vjerojatno putuju svojim domovima.

6.  PRIKUPLJANJE  DOBROVOLJNIH  PRILOGA ZA  ZAJEDNIČKU  VEČERU S  MLADIM GOSTIMA, SUDIONICIMA  SUSRETA, 29. travnja 2017.
     Na sastanku Odbora za pastoral mladih smo dogovorili; da ćemo  poslije nedjeljnih svetih misa prikupljati doborovljne priloge za navedenu večeru koja će biti u M.O. Cvjetno. Planiramo da će na večeri biti 150 mladih.. Troškovi premašuju mogućnosti naše župne blagajne, te vas stoga molim za dobrovoljni prilog. Onima koji su već darovali svoje priloge, od srca zahvaljujem. Mladi će od slijedeće nedjelje stajati s košaricama na izlazu iz crkava te tom prigodom možete dati dar od srca.

7.  SASTANAK  ODBORA  ZA  LITURGIJU  28. ožujka 2017. (utorak) u 19.30 sati
     Ovime pozivam sve članove na sastanak.

8.  PREDSTAVLJANJE  KRIZMANIKA u nedjelju, 02. travnja 2017. na svetoj misi u 10.00 sati
     Ovime potičem i pozivam sve krizmanike, njihove roditelje i kumove na svetu misu i molitvu za njih da ostanu uvijek vjerni Kristu i njegovoj Crkvi.

9.  POBOŽNOST 13  UTORAKA  SV.  ANTUNU  PADOVANSKOM
     Od 21. ožujka do 13. lipnja 2017. traje ova  pobožnost dragom svecu svega svijeta. To ćemo činiti prije svetih misa svakog utorka. Pridružite nam se u molitvi i slavlju svete mise!

 10.  KRIŽNI  PUT  je u redovito vrijeme a prema rasporedu kojega imamo na oglasnim pločama i internetskim stranicama župe.

11.  ŽUPNA  KATEHEZA  je prema  rasporedu kojega imamo na oglasnim pločama i   internetskim stranicama župe.
12.  DEVET  ČETVRTAKA  SV.  LEOPOLDU
       U četvrtak hodočaste vjernici iz župe Belišće. Pjevači našeg župnog zbora će prirediti slance, slatke kolače i drugo kako bismo počastitli naše drage goste, na čemu im zahvaljujem kao i pjevačima iz Briješća koji su ugostili  hodočasnike iz župe Petrijevci. Molim i druge župljane da nam se pridruže i jave se gđi Luciji Šuljug koja animira prikupljanje slanaca i kolača za goste.

13.  POTPISIVANJE  PETICIJE „PRO  LIFE“ će biti iza svetih misa nedjeljom, svetkovinama i radnim danima. Hvala vam na potpori za zaštitu života. Možete uzeti i prigodne letke te se više informirate o ovoj inicijatvi.  


Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!