subota, 20. rujna 2014.

25. NEDJELJA KROZ GODINU



21. 9. 2014.

Današnja nedjelja je katehetska nedjelja – pod sv. misom u 10,00 sati zazvat ćemo blagoslov Duha Svetoga za sretan početak školske i vjeronaučne godine, blagoslovit ćemo i učenike prvih razreda koji su od ove godine po prvi puta u školskim klupama.
VJERONAUK U ŽUPI I SVE ŽUPNE KATEHEZE ZA MLADE I ODRASLE ZAPOČET ĆEMO OD 6. LISTOPADA!

Molimo sve naše dosadašnje vjeroučitelje u župi da dođu na sastanak sutra, u ponedjeljak, 22. 9. u 19,30 sati!

Molimo učenike 1., 2. i 3. razreda srednje škole, pripravnike za krizmu, da se poslije sv. mise i kroz ovaj tjedan dođu upisati za župni vjeronauk!
Učenici 3. razreda osnovne škole, pripravnici za sakramenat prve pričesti dobit će upisnice u školi!

Prvo okupljanje naše župne malonogometne ekipe biti će večeras poslije večernje sv. mise! Molimo sve one mladiće koji su se učlanili u nogometnu ekipu da večeras obavezno dođu!

UTORAK:                Sv. Padre Pio iz Pietrelcine:
U našem kapucinskom samostanu u gradu traje trodnevnica za blagdan P. Pia: svaki dan je u 18,15 franjevačka krunica, molitva devetnice i sv. misa.
U utorak, na sam blagdan u samostanu je u 18,15 sati susret svih bratstava FSR-a grada osijeka: molitvu devetnice, sv. misu i susret predvodi fra Ivica Petanjak, novi gvardijan našeg kapucinskog samostana.

KLIKNITE NA RASPORED
DA BI STE GA UVEČALI!
PETAK:         Sv. Kuzma i Damjan, mučenici
SUBOTA:      Sv. Vinko Paulski
Školska godina je počela, potičemo sve vas, djeco i mladi, također redovno i na sv. misu.

Vani ispred crkve možete potpisati peticiju za referendum o promjeni izbornog zakona: biranju zastupnika u sabor osobno, a ne po strankama. Također se možete uključiti i u molitvenu akciju „40 dana za život“ za spriječavanje pobačaja. Više informacija o jednom i drugom pružit će vam vani volonteri, nemojte proči kraj njih a da barem malo ne zastanete i popričate s njima!

Pogledajte također i oglase na plakatima u oglasnoj ploći!

U prizemlju crkve  možete nabaviti novi broj  Glasa Koncila,  TE MALI KONCIL ZA DJECU.

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!