nedjelja, 6. rujna 2015.

23. NEDJELJA KROZ GODINU


                                                               1. BLAGDANI U TJEDNU: 
Rođenje BDM – Mala Gospa – utorak – crkveni god u Višnjevcu

* Raspored misa u našoj župi:
10,00 župna crkva
17,00 Briješće
19,00 župna crkva
 
Preslavno ime Marijino – subota – crkveni god u Osijeku 3

    2. HRVATSKI CARITAS poziva sve vjernike da se na svoj način uključe u „Akciju za pomoć izbjeglicama-žrtvama sukoba, progona i ratova u svijetu.“ Na oglasnoj ploči možete vidjeti broj žiro računa na koji se mogu izvršiti uplate ili dar možete predati u župnu ured.

   3. CARITAS ĐAKOVAČKO-OSJEČKE pokreće „Akciju podjele jabuka i mandarina po programu EU“  za siromašne i socijalno ugrožene građane. Volonteri župnog Caritasa će predložiti potrebite, ali ukoliko i vi znadete neke obitelji kojima bismo na ovaj način mogli pomoći, javite to u župni ured. unaprijed zahvaljujemo.

    4. CENTAR ZA UVOĐENJE ODRASLIH U KRŠĆANSTVO  objavljuje početak priprave za katekumene, tj. odrasle koji žele primiti sakramente kršćanske inicijacije: krst, euharistiju i krizmu. Mjesto održavanja je župni ured u Tvrđi-Osijek 2, a početak je 06. listopada 2015. u 19.00 sati. Dolazak na susret je ujedno i prijava.

5. ISPOVIJED BOLESNIKA ZA PRVI PETAK će biti u petak, 11. rujna 2015. u dopodnevnim satima. Molimo sve bolesnike za razumijevanje što to nismo učinili ovog petka. Redovito ćemo dolaziti prvim petkom u dopodnevnim satima. Ukoliko ima bolesnika koji nisu prijavljeni u župnom  uredu, molimo vas da to učinite. Hvala vam lijepa.

6. BRAČNO I OBITELJSKO SAVJETOVALIŠTE U OSIJEKU organizira tribinu „Duhovnost mušakarca“, 10. rujna 2015. u 19.30 sati u prostorijama Vikarijata u Osijeku, Strossmayerova 58. Svi koji žele pozvani su na ovu tribinu!

7. KRŠTENJE OGLAŠAVA:Petar Kosović, sin Daria i Ane r. Pušić.

8. VJENČANJE OGLAŠAVA: Mario Sabolić i Irena Šajkunović.














Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!