srijeda, 4. studenoga 2015.

31. NEDJELJA KROZ GODINU




1.  BLAGDANI U TEDNU:
SVI SVETI –nedjelja 
DUŠNI DAN – SPOMEN SVIH VJERNIH MRTVIH – ponedjeljak
Sv. Karlo Boromejski – srijeda
Svi sveti panonski i srijemski mučenici – četvrtak
Spomendan BDM u subotu – molitva za svećenička i redovnička zvanja

2.  SVI SVETI – BLAGOSLOV GROBOVA NA GROBLJU U LIVANI
     Kako smi i najavljivali,danas je zajednički blagoslov grobova s pripradajućom službom riječi, u 14.00 sati. Hvala župnom mješovitom zboru što će animmirati pjevanje kao i vama svima koji ćete moliti za sve vjerne mrtve na nešm groblju ili na drugim grobljima. Napose molimo za one za koje nema tko moliti.

3.  PRVI PETAK – ISPOVIJED BOLESNIKA
Lijepa su iskustva u ispovijedanju bolesnika a napose briga njihovih bližnjih kako za tjelesno tako i za duhovno zdravlje. Hvala vam  lijepa za prijem!

4.  FSR – MJESNO BRATSTVO – REDOVITI SUSRET
U srijedu, 4. studenoga u 19.30 sati redoviti je susret FSR-a. Neka vas dobri Bog blagoslovi i obogati novim članovima.

5.  IZBORI ZA ŽUPNA EKONOMSKA VIJEĆA
U nedjelju 22. studenoga, redoviti su izori za članove ŽEV-a.  Vjerujem da ćemo i u novom sazivu imati dobre i vrijedne članove na dobrobit naše župne zajednice. Važnost vijeća i angažiranost došrinosi kvalitetnijem ekonomskom poslovanju župe.

6.  NEDJELJA BRAČNIH JUBILEJA
U nedjelju, 15. studenoga, slavi se nedjelja bračnih jubileja! Toga dana molimo za sve bračne parove koji slave 25,50 i 60 godina braka. Toga ćemo dana imati i blagoslov tih parova, koji to žele, a potrebno se prijaviti u župni ured. Mogu sudjelovati i bračni parovi koji slave i druge obljetnice 10,20,30,40 godina, što je znak bračne vjernosti i blagoslova za našu zajednicu. Molit ćemo i za bračne parove koje je zahvatila kriza!

7.  LIDL – HRVATSKI  CARITAS: „Pomagati je lako“
Do 10. prosinca traje ova humanitarna akcija u trgovinama Lidla u cijeloj Hrvatskoj. Naime, prilikom kupovine možete ostaviti darove za siromašne u košaricama koje će imati za to oznaku. Volonteri Caritasa će Vas na to podsjetiti na ulazu u trgovine. Hvala vam za brigu za sve ljude u potrebi a napose one koji su korisnici pučkih kuhinja ili centara za beskućnike.

8.  NADBISKUPIJSKO SPOMEN-HODOČAŠĆE U VUKOVAR
Na dekanstskoj razini organizira se odlazak autobusima na spomen-hodočašće u Vukovar , 18. studenoga u jutarnjim satima. Predviđena je i sveta misa na groblju, kako je i do sada to bio običaj. Svi zainteresirani neka se prijave u župni ured. Cijena autobusa još nije poznata!


Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!