subota, 13. veljače 2016.

1. KORIZMENA NEDJELJA



1.  BLAGDANI  U  TJEDNU:
Sv. Valentin – danas
     PROLJETNI  KVATRENI  TJEDAN – pozvani smo na intenzivniju molitvu te djela pokore i ljubavi
     Sv. mučenici Osijeka i Panonije

2.  DUHOVNA  OBNOVA  ZA ANIMATORE ŽUPNIH  KARITATIVNIH SKUPINA
     U Vikarijatu Osijek, 27. veljače 2016. duhovna je obnova za djelatnike i animatore Caritasa. Potičem naše animatore da se odazovu, a prijaviti se trebaju u župni ured ili gosp. Antunu Kladariću.

3.  DUHOVNA  OBNOVA  U  KAPUCINSKOM SAMOSTANU ZA ČLANOVE FSR-a I DRUGE KOJI TO ŽELE je od 19. – 21. veljače 2016. Raspored možete vidjeti na oglasnim pločama.

4.  KRIŽNI  PUT je utorkom i petkom u župnoj crkvi,  srijedom u 17.00 u Briješću, a potom  slijedi sveta misa. Križni put u prvu srijedu moli župnik a potom će moliti vjernici.

5.  ŽUPA  U  SAMOSTANU  U ĐAKOVU, 16. veljače 2016.
Polazak autobusom je ispred župne crkve u 15.30, a potom ćemo poći po vjernike iz Briješća koji će nas čekati pred crkvom. Još ima mjesta ako se tko želi prijaviti.

6. KORIZMENO DUHOVNO RAZMATRANJE U GODINI MILOSRĐA
U subotu 20. veljače 2016. s početkom u 17 sati u dvorani Vikarijata u Osijeku (Strossmayerova 58), korizmeno duhovno razmatranje s temom: „Glas Božjeg milosrđa preko pape Franje i sv. Faustine“ predvodi vlč. Miro Tomas, duhovnik Pokreta Božjeg milosrđa. Svi smo pozvani!

7.  NADBISKUPIJSKI  KRIŽNI  PUT  ZA  MLADE, 12. ožujka 2016. godine
Već tradicionalni križni put za mlade, okuplja nekoliko tisuća mladih iz cijele naše nadbiskupije. Preporučam da i naši mladi pođu na ovu dragu pobožnost zajedno sa svojim vršnjacima, razmijene iskustva i steknu nove prijatelje-svjedoke vjere. Relacija kretanja je Belišće, Baranjsko Petrovo Selo, Petlovac i Beli Manastir. O detaljima; prijevoz, polazak, i drugo, bit ćete na vrijeme obaviješteni.

8.  PREDSTAVLJANJE  PRVOPRIČESNIKA u nedjelju, 21. veljače 2016. u 10.00 sati
Na svetoj misi ćemo predstaviti ovogodišnje prvopričesnike za koje ćemo moliti a vi izaberite jedno dijete za koje posebno želite moliti da ostane vjerno Crkvi, vjeri pradjedova i svome narodu.

9. UPIS MISNIH NAKANA ZA OŽUJAK 2016.
Započinjemo upis misnih nakana za ožujak 2016. godine. Svi koji to žele mogu upisati svoje misne nakane. Hvala vama na razumijevanju!

10. KORIZMENE  TRIBINE  SRIJEDOM u Vikarijatu Osijek s početkom u 19.30 sati.
Prva tribina je 17. veljače 2016. Na oglasnim pločama možete vidjeti termine održavanja tribina.

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!