ponedjeljak, 28. ožujka 2016.

VAZAM - NEDJELJA USKRSNUĆA GOSPODNJEGA



 1.  BLAGDANI  U  TJEDNU:
     Vazmena je osmina izuzetno bogato vrijeme crkvene godine u kojem se s velikom radošću slave spasenjaska otajstva Kristovog pashalnog misterija, radi nas i našega spasenja. Stoga vas draga braćo i sestre pozivam, da radosno slavimo spasenjski događaj i učvrstimo vjeru u naše uskrsnuće!
    Prva subota – molitva za svećenička i redovnička zvanja!

    2.  SRETAN  VAM USKRS,  DRAGA  BRAĆO  I  SESTRE!
     S osobitom radošću svima vama, draga braćo i sestre, želim sretan i blagoslovljen Uskrs! Ovime ujedno želim zahvaliti za molitvu i slavlje Vazmenog trodnevlja svima koji su na bilo koji način sudjelovali u pripravi ili uzeli udjela u slavlju. Neka nas sve blagoslovi milosrdni Gospodin i svojim licem neka nas obasja, kako bismo vidjeli i slavili njegovo i naše proslavljenje.

     3.  IX.  ČETVRTAKA  SV.  LEOPOLDU -  4. četvrtak
     Župa Rođenja BDM iz Višnjevca,  hodočasti 31. ožujka 2016. godine, u naše svetište. Župnik, župni zbor i drugi vjernici koji će hodočastiti, slavit će na predviđeni način svoj četvrtak. Vas pozivam da ih ugostimo na uobičajeni način nakon svete mise; slancima i pićem.

4.  SUSRET  RODITELJA  KRIZMANIKA I  PRVOPRIČESNIKA
     U utorak, 29. ožujka 2016. u 20.00 sati, susret je roditelja PRVOPRIČESNIKA.
     U srijedu, 30. ožujka 2016. u 20.00 sati, susret je roditelja KRIZMANIKA.
     Sve vas dragi roditelji pozivam na ove susrete i želim da se ovi sakramenti slave i žive u našim obiteljima.

5.  JUBILEJSKO  HODOČAŠĆE  OBITELJI je u subotu, 02. travnja 2016. u Đakovu s početkom u 09.15 sati pred katedralom. Program je cjelodnevni. Obitelji koje žele hodočastiti neka se prijave župniku do 31. ožujka 2016.

6.  JUBILEJSKO  HODOČAŠĆE SLIJEPIH I SLABOVIDNIH OSOBA je isto tako u Đakovu, u subotu 02. travnja 2016. Okupljanje je pred katedralom do 09.15 sati. Program je cjelodnevni. Osobe koje žele hodočastiti neka se prijave župniku do 31. ožujka 2016.

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!