subota, 9. travnja 2016.

TREĆA VAZMENA NEDJELJA



1.  BLAGDANI  U  TJEDNU:
     Sv. Stanislav – ponedjeljak
     Sv. Martin I., papa – srijeda

2.  SVETA KRIZMA I PRIČEST – subota i nedjelja
Sakrament krizme će u ime nadbiskupa podijeliti mons. Vladimir Dugalić, kanonik, na svetoj misi u subotu u 17.00 sati. Molimo za naše krizmanike, kumove i roditelje da ostanu uvijek „zagledani“ u Krista.
Sakrament Prve pričesti ćemo slaviti na svetoj misi u nedjelju u 10.00 sati. Molimo za naše prvopričesnike i njihove roditelje da ostanu vjerni Kristu i uvijek „gladuju“ za Kristom, Živim Kruhom, koji je s neba sišao.

    3.  ZAJEDNIČKA  SJEDNICA  ŽPV-a i ŽEV-a, u uotrak, 12. travnja 2016. u 19.30 sati. Ovime pozovam sve članove navedenih vijeća da se odazovu  sastanku na kojem će biti govora o pripravi za crkveni god,  IX četvrtaka sv. Leopoldu, hodočasnički dan, briga vjernika za potrebe župne zajednice...

4.  „IX  ČETVRTAKA SV. LEOPOLDU“ – 6. četvrtak
     Župna zajednica iz Ivanovca organizira pobožnost 14. travnja 2016. predvođena svojim župnikom, crkvenim zborom, MPS Baje, i drugim  vjernicima koji će hodočastiti. Žene iz Briješća će se pobrinuti za slance i drugo kako bismo počastili goste na domjenku nakon svete mise.

5.  HODOČAŠĆE SV. LEOPOLDU U ZAGREB – ČAŠĆENJE  RELIKVIJA,  je u subotu 16. travnja 2016. u organizaciji otaca kapucina. Iz naše župne zajednice putuje preko dvadesetak hodočasnika. Polazak je u subotu u 05.30 sati sa Autobusnog kolodvora u Osijeku. Oznaka na autobusima  je br. 1, koji polaze  sa perona 13, 14, 15 i 16. Vođa puta je fra Dragutin Brezovec. Treba doći 15 minuta prije polaska.

6.  NOVI  PC  ZA  POTREBE  ŽUPNOG  UREDA
     Još smo prošle godine zamolili da nam je potreban jedan novi PC za potrebe župnog ureda. Toplo molim da nam se netko javi jer nam je PC jako potreban. Hvala vam na razumijevanju.

7.  UREĐENJE  GROBLJA  U  LIVANI je kako vidim započelo pripremama za betoniranje staza na groblju kao i platoa ispred mrtvačnice. Hvala Općini Čepin na ovom lijepom daru.

8. SMJEŠTAJ ZA SUDIONIKE II.  NACIONALNOG STUDIJSKOG  DANA  ZA  DJELATNIKE  U  PASTORALU  BRAKA  I  OBITELJI
     Potrebno je smjestiti sudionike sa 22. na 23. travnja 2016. u to je uključeno: večera, noćenje i doručak. Do sada se javila samo jednda obitelj a potrebno je barem nekoliko kako bismo mogli javiti u Vikarijat do četvrtka, 14. travnja 2016. godine. Hvala vam što ćete na ovaj način pomoći u ostvarenju studijskog dana.

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!