subota, 14. svibnja 2016.

DUHOVI - PEDESETNICA



1.  BLAGDANI  U  TJEDNU:
     Ljetni kvatreni tjedan – završetak u subotu bogoslužjem kvatri
     BDM Majka Crkve - ponedjeljak
     Sv. Ivan Nepomuk – utorak
    
2.  JUBILEJSKO  HODOČAŠĆE  U  ĐAKOVO, 05. lipnja 2016.
     Draga braćo i sestre, prijavite se na vrijeme zbog planiranja prijevoza. Cijena puta je 20,00 HRK. Tjedan dana prije hodočašća, slavit ćemo „jubilejski tjedan“ u kojem ćemo moliti, razmatrati Božju riječ, klanjati se Presvetom Oltarskom sakramentu...

3.  CRKVENI  GOD – osvrt
     Svete mise su bile dobro posjećene kai i ispovijedi prije misa. U vrlo lijepom ozračju proslavljen je naš crkveni god. Na podnevskoj svetoj misi bilo je 15-tak svećenika. Kišno vrijeme nije nas spriječilo za procesiju s moćima sv. Leopolda, a poslije svake mise smo molili litanije sv. Leopolda i moćima blagoslovili narod. Zahavljujem na darovima koje ste donijeli kako bismo počastili naše goste. Hvala vam za sudjelovanje u pripraviza god kroz devetnicu i trodnevnicu. Neka nas sve čuva zagovor sv. Leopolda.

4.  KRŠTENJE OGLAŠAVA: Borna Čeman, sin Marka i Martine r. Horvat.

5.  „HOD  ZA  ŽIVOT“
     Ovo je prvi nacionalni hod za život koji se organiziira u Zagrebu, 21. svibnja 2016. od 10.00 do 14.00 sati. Svrha hoda je ukazati na činjenice da ljudski život započinje začećem, pravo na život je temeljno ljudsko pravo, ukazati na lošu demografsku situaciju u našoj domovini... Ukoliko netko želi poći nek ase javi u župni ured radi organiziranog prijevoza autobusom.

6.  DAN  OTVORENIH  VRATA  ISUSOVAČKE KLASIČNE  GIMNAZIJE  U    OSIJEKU, subota, 21. svibnja 2016., s početko od 10.00 sati
     Isusovačka klasična gimanzija organizira ovaj dan s ciljem motiviranja učenika osmih razreda  za upis u gimnaziju kao i upoznavanje roditelja s djelovanjem ove važne i drage ustanove u našoj nadbiskupiji.

7.  ŽENIDBENI NAVJEŠTAJ: Trusić Ivan i Ana Živković;
                                                   Tokić Mišo i Sanja Majetić.

8.  ŽUPNA  KATEHEZA je prema rasporedu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!