subota, 17. svibnja 2014.

5. USKRSNA NEDJELJA



18. 5. 2014.
PRVA SVETA PRIĆEST

Na današnju nedjelju pod župnom misom u 10,00 sati 35 naših ovogodišnjih prvopričesnika primit će svoju prvu Svetu Pričest.

UTORAK:     Sv. Bernardin Sijenski, prezbiter
ČETVRTAK: Sv. Rita, redovnica
SUBOTA:      Posveta Bazilike Sv. Franje u Asizu

Od sutra završavamo župni vjeronauk za srednju školu!
Sutra, u ponedjeljak, te u četvrtak i petak u 20,00 sati pozivamo ovogodišnje krizmanike na vjeronauk i posljednje pripreme za završni ispit! Molimo da svi obavezno dođu.
Vjeronauk za 4., 6. i 8. razred je još ovaj tjedan po redovitom rasporedu.

Ovu subotu 24. svibnja je u Emausu dekanatski susret ministranata. Pozivamo sve ministrante u četvrtak na sv. misu i dogovor poslije mise.

Još ima mjesta za upis vaših misnih nakana za mjesec lipanj! Možete ih upisati u župnom uredu.

Dragi župljani!
Potaknuti brojnim apelima koji nam u posljednjih nekoliko dana dolaze iz Bosne i Hercegovine, posebno Maglaja i Bosanske posavine, a budući da većina naših župljana ima rodbinu u postradalim dijelovima, a namjeravali smo organizirati i župno hodočašće u Maglaj, odlučili smo pokrenuti akciju prikupljanja humanitarne pomoći u hrani i higijenskim potrepštinama (za čišćenje) koja će ovih dana biti najpotrebnija postradalima u poplavama.
Preporučamo prikupljati hranu koja se može odmah konzumirati bez pripreme (konzerviranu i pasteriziranu hranu) te sredstva za čišćenje, dezinficiranje, te ostalo što će biti još potrebno, što ćemo naknadno u kontaktu sa postradalima objaviti. Možete donirati i novćanu pomoć.

Stoga molimo, sve vas koji na bilo koji način možete pomoći, da se odazovete. Prikupljanje pomoći započinjemo već od sutra, od nedjelje.
NA SVAKOM VAŠEM DARU OD SRCA ZAHVALJUJEMO!

U prizemlju crkve  možete nabaviti novi broj  Glasa Koncila, NOVI BROJ GLASNIKA SV. LEOPOLDA „LJUDIMA PRIJATELJ“  TE MALI KONCIL ZA DJECU.

Također molimo na izlazu iz župne crkve na oglasnoj ploči pogledajte na plakatima sve obavijesti o HODOČAŠĆU MLADIH U SVETU ZEMLJU, SUSRET MLADIH U TAIZE-U, NADBISKUPSKOM SUSRETU OSOBA SA INVALIDITETOM U SLAVONSKOM BRODU, SUSRETU SLIVANJACA U OSIJEKU U DONJEM GRADU, DANU OTVORENIH VRATA ISUSOVAČKE KLASIČNE GIMNAZIJE.

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!