subota, 31. svibnja 2014.

7. USKRSNA NEDJELJA



 1. 6. 2014.

Danas je prva nedjelja u mjesecu, molitvena i sabirna za duhovna zvanja

Cijeli ovaj tjedan nalazimo se u devetnici za svetkovinu Duhova (sljedeće nedjelje) zato kroz ovaj tjedan molimo u 18,30 krunicu, litanije Duhu Svetome i zaziv "O dođi Stvorče, Duše Svet".
Jučer, u subotu, pod sv. misom u 17,00 sati 53. mladih iz naše župe primilo je sakrament krizme! U ovom tjednu u devetnici Duhu Svetome preporučimo ih u našim molitvama!

UTORAK: Sv. Karlo Lwanga i drugovi mučenici
ČETVRTAK: Sv. Bonifacije, biskup i mučenik

Susret svih bratstava Franjevačkog svjetovnog reda biti će ovaj utorak u 17,30 u Tvrđi. Pozivamo sve.
Ovaj petak je prvi petak u mjesecu – poći ćemo bolesnicima u župi

Subota je dan uoći Svetkovine Duhova – dana nastanka Crkve.
Stoga u subotu neće biti jutarnje sv. mise u 8,30 nego dođimo na SV. MISU DUHOVSKOG BDIJENJA u 20,00 sati.
Bdijenje je to poput Vazmenog bdijenja na Veliku Subotu, po prvi puta u našoj župi, zato dođimo u što većem broju. Uoči svetkovine Duhova cijela Crkva nalazi se na okupu u molitvi na jednome mjestu, stoga će ovo bdijenje animirati mladi i djeca naše župe, krizmanici i vjeroučitelji, ovim bdijenjem ujedno ćemo obilježiti završetak školske i vjeronaučne godine. Na početku će biti Služba svjetla, koju do sada još nismo imali u našoj župi, potom Služba riječi i misa bdijenja. Dođimo svi!
SURADNIČKI SASTANAK ZA PRIPREMU DUHOVSKOG BDIJENJA JE U ČETVRTAK U 20,00 SATI
PROBA ZBORA MLADIH JE U PETAK U 20,00 SATI

Sljedeća nedjelja je SVETKOVINA DUHOVA,
sv. mise su po redovitom rasporedu.
Prema odluci našega Nadbiskupa sva milostinja sa svih župa sa svih sv. misa sljedeće nedjelje ide kao prilog obnovi u poplavi stradalih područja !

Dragi župljani! Nastavljamo i dalje akciju prikupljanja humanitarne pomoći za postradale u poplavama! I DALJE SU PRIJEKO POTREBNI: Voda, trajna i konzervirana hrana, hrana za bebe, sredstva za čišćenje, sredstva za osobnu higijenu. Nemojte donositi odjeću!Sve što želite pomoći možete donjeti u naš župni ured svaki dan od 17,00 sati.
NA SVAKOM VAŠEM DARU OD SRCA ZAHVALJUJEMO!

U prizemlju crkve  možete nabaviti novi broj  Glasa Koncila, NOVI BROJ GLASNIKA SV. LEOPOLDA „LJUDIMA PRIJATELJ“  TE MALI KONCIL ZA DJECU.

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!