nedjelja, 29. siječnja 2017.

4. NEDJELJA KROZ GODINU



ŽUPNE  OBAVIJESTI
4.  NEDJELJA  KROZ  GODINU
29. siječnja – 05. veljače 2017.

1.  BLAGDANI  U  TJEDNU:
     Sv. Ivan Bosco, perz. – ponedjeljak
     PRIKAZANJE  GOSPODINOVO – SVIJEĆNICA – dan posvećenoga života - četvrtak
     Sv. Blaž – petak
     Prva subota: molitva za svećenička i redovnička zvanja

2.  KATEHEZA  ZA  SUDIONIKE  SHKM VUKOVAR 2017.
     U četvrtak 02. veljače 2017.  u 20.00 sati je kateheza za sudinike SHKM. Molim mlade da se na vrijeme prijave za susret u Vukovaru i pohađaju katehezu jer to je uvijet za susret u Vukovaru.

3.  SMJEŠTAJ  SUDIONIKA  SHKM  VUKOVAR 2017.
Do sada se prijavilo 13 obitelji. Molim i druge obitelji da se na vrijeme prijave a napose potičem sve župne suradnike iz ŽEV-a, ŽPV-a, zborova i slično da razmišljaju i prijave se kao domaćini mladima koji dolaze na susret u Vukovar.

4.  POČETAK  ŽUPNE  KATEHEZE, 07. veljače 2017.
Na sastanku župnih kateheta dogovorili smo da će se žpna kateheza nastaviti 07. veljače 2017. , prema rasporedu kojega imate na oglasnim pločama, web stranici i facebooku naše župe. Hvala katehetama i roditeljima koji s ljubavlju brinu za vjerniski odgoj djece i mladih.

5.  GODIŠNJI SUSRET  SURADNIKA/MINISTRANATA – osvrt
     Na susret su došli braća kapucini: fra Branko Lipša, fra Dragutin Brezovec a gvardijan fra Anto Pervan i fra Miljenko Vrabec su se ispričali zbog neodgovdivih obveza. Bilo je nekoliko desetaka bivših suradnika/ministranata. Prijedlog je bio da se susret dopuni još kakovim sadržajima, što ćemo i učiniti. Lijepo je bilo vidjeti i upoznati neke ljude koji su s velikom ljubavlju služili kod oltara. Neka nas sve dobri Bog blagoslovi!

6.  SJEDNICA  ŽUPNOG  EKONOMSKOG  VIJEĆA – prijedlozi
Draga braćo i sestre, naša je župna zajednica jako potrebna  i vaše materijalne/financijske potpore kako bismo mogli planirati i izvršavati pastoralne planove. Tako  tek 40% obitelji daruje lukno a darovi za crkvu izostaju ili su vrlo simbolični. Potrebno je i o tome razmišljati i poticati jedni druge kako bi naša župa nesmetano funkcionirala, napose kad su u  pitanju režijski troškovi: grijanje, struja i drugo.  Hvala vam svima koji skrbite za materijalne potrebe naše župe a oni koji se još odlučuju neka o tome razmisle. Hvala vam!

7.  UPIS  MISNIH  NAKANA  ZA  OŽUJAK 2017.  je u nedjelju 05. veljače 2017.

8.  ŽENIDBENI  NAVJEŠTAJ: Domagoj Vuković i Sandra Lovrić.

9.  UPIS  NOVIH  MINISTRANATA
     Od danas pa do prve nedjelje korizme traje upis novih mininstranata!
     Upisati se mogu dječaci i djevojčice od 4. razreda osnovne škole. Dob nije ograničena pa to mogu učiniti i starija djeca, srednješkolci kao i studenti. Želja nam je imati što više poslužitelja oltara i suradnika. Dragi roditelji potaknite djecu na ovaj vid služenja u crkvi! Hvala svima koji animiraju djecu za ovu važnu i časnu službu u crkvi. 


    

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!