subota, 5. travnja 2014.

5. nedjelja korizme

6. 4. 2014.


Danas pod župnom misom primamo 7 novih župnih suradnika i suradnica, preporučamo ih u vaše molitve! Nakon župne mise je suradnički sastanak.

Također danas je nedjelja Caritasa za našu župu, prikupljamo vaše dobrovoljne priloge za pomoć najugroženijim obiteljima u našoj župi. Svoj dar možete dati kod naših ministranata na izlazu iz crkve, a na svakom vašem daru Vam od srca zahvaljujemo, učinili ste jedno dobro djelo!

Još ovaj tjedan je pobožnost križnog puta u utorak i petak pola sata prije večernje sv. mise (18,30) a u Briješću u srijedu u 17,00 sati.

U četvrtak je 5. Leopoldov četvrtak – predvode ga braća franjevci iz Osijeka – župa. Sv. Obitelji (Jug 2) – sv. misu će predvoditi fra Slavko Milić

PREDUSKRSNA ISPOVIJED U NAŠOJ ŽUPI BITI ĆE PREMA SLJEDEĆEM RASPOREDU:
• 4., 6. i 8. razredi u utorak u 15,00 sati 
• 5. 7. razredi u subotu u 10,00 ili 16,00 sati 
• ISPOVIJED BOLESNIKA BITI ĆE U UTORAK KROZ JUTRO (MOLIMO VAS DA NAM BOLESNIKE PRIJAVITE) 
• ISPOVIJED ODRASLIH BITI ĆE U SUBOTU, 12. 4. U 10,00 ILI 16,00 SATI – (nema sv. mise u 8,30 sati!) 
• Molimo dođite u što većem broju, potaknite jedni druge!

Sljedeća nedjelja je NEDJELJA MUKE GOSPODNJE, CVJETNICA – sv. mise su po redovitom rasporedu - svećani blagoslov grančica biti će u 10,00 sati ispred crkve (kod kipa sv. Leopolda) i potom svećana ulazna procesija. Pod misom se čita Muka Gospodina našega Isusa Krista po Mateju - Ponesite grančice za blagoslov!

U prizemlju crkve možete nabaviti vjerski tisak.

Naša Nadbiskupija organizira hodočašće za mlade u Svetu Zemlju – pogledajte plakat u oglasnoj ploći – svi koji žele poći neka se prijavljuju u župnom uredu

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!