subota, 2. svibnja 2015.

5. VAZMENA NEDJELJA3. 5. 2015.
ŽUPNI VJERONAUK OVAJ TJEDAN:
Osnovna škola: 5. i 7.. razredi u uobičajenom terminu u srijedu
1. razred srednje škole – ponedjeljak u 20,00 sati
2. i 3. razred srednje škole – krizmanici u četvrtak trebaju doći na klanjanje u 20,00 sati i potom na vjeronauk u 20,30 sati

U četvrtak je 9. Leopoldov četvrtak naše devetnice za župski blagdan:
Hodočaste nam braća franjevci observanti iz Zagreba, sv. misu u 19,00 sati, euharistijsko klanjanje predvoditi će fra Krunoslav Albert, povjerenik za zvanja Franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda
Pozivamo Vas sve, osobito krizmanike!

U petak ćemo poći bolesnicima u župi.

Od prekjučer (1. svibnja) upisujemo vaše misne nakane za mjesec srpanj

U subotu započinjemo užu trodnevnicu za blagdan sv. Leopolda koja će trajati od subote 9. svibnja do ponedjeljka 11. svibnja.
Svaki dan trodnevnice večernju sv. misu u 19,00 sati predvoditi će fra Marko Jukić – župnik župe Zlosela – Kupres.
Prvog dana trodnevnice, u subotu u 20,00 sati sve koji su porijeklom sa Kupresa pozivamo na predstavljanje knjige o župi Zlosela i druženje Kuprešaka grada Osijeka, koje će biti u donjoj velikoj dvorani naše župne crkve.

Sljedeća nedjelja je 6. Vazmena nedjelja, za našu župu je HODOČASNIČKI DAN ZA ŠTOVATELJE SV. LEOPOLDA, Sv. mise su samo u župnoj crkvi: u 8,30, 10,00 i 19,00 sati.
Pozivamo Vas na župno hodočašće u Herceg Novi i Boku Kotorsku – zaljev hrvatskih svetaca (Sv. Leopold Mandić, Ozana Kotorska, Gracija Kotoranin).
Nezaboravno upoznavanje sa životom sv. Leopolda i hrvatskih bokeljskih svetaca. Hodočašće će biti od 22. do 24. svibnja. Cijena 1230,00 kn.
Uplata: 250 depozit prilikom prijave, ostatak u više rata.
Sve informacije i prijave u župnom uredu ili na našoj župnoj web stranici i facebooku...

Sve koji su rodom iz Vojvodine pozivamo na hodočašće u Gibarac, na župni god Sv. Ivana nepomuka, u subotu, 16. svibnja. Cijena karte: 50 kn; piće i hranu ponjeti sa sobom, prijave u župnom uredu.
-         U predvorju donje crkve  možete nabaviti novi broj  Glasa Koncila, TE MALI KONCIL ZA DJECU.

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!