subota, 27. lipnja 2015.

13. NEDJELJA KROZ GODINU


28. 6. 2015.
PONEDJELJAK : - SV. PETAR I PAVAO, APOSTOLI – SVETKOVINA
                        Sv. mise: Župna crkva: u 10,00 i 19,00; Briješće: 17,00 sati
Svećano se slavi u konkatedrali u gradu, gdje je svećana koncelebrirana sv. Misa u 18,30 sati koju će predvoditi naši nadbiskupi.

UTORAK: Sv. Prvomučenici  Rimske Crkve
PETAK: Sv. Toma Apostol
SUBOTA: Sv. Elizabeta Portugalska

Potićemo krizmanike koji još uvijek nisu podigli svoje uspomene, fotografije i DVD-e sa krizme da to učine što prije, to su sljedeći krizmanici: Martina Mikić, Ivan Kadić, Anto Kaurinović, Ivica Vučković, Antonija Popov, Marijan Ikać, Robert Brkić, Julijan Čubela, Tereza Higl, Jakov Župarić, Ana Vujnovac, Pavo Gagulić, Ivana Fridrih, Dario Ertl, Marko Đurašić, Nikolina Bogdanić, Mario Adašević, Boris Kupčarić, Renata Mikuš, Janko Marić, Josip Marić, Antonio Lacković
Za navedene to može značiti samo dvoje: ili su nemarni, pa zaboravili, ili od krizme koja je bila 6.6. 2015. pa do danas nisu bili ni na jednoj nedjeljnoj sv. misi zajedno sa svojim roditeljima.


Sljedeća nedjelja, je 14. nedjelja kroz godinu, prva je u mjesecu srpnju, molitvena je za duhovna zvanja i sabirna za odgoj i obrazovanje svećeničkih i redovničkih kandidata. Sv. mise su po redovitom nedjeljnom rasporedu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!