subota, 5. studenoga 2016.

32. NEDJELJA KROZ GODINU


    1.  BLAGDANI  U  TJEDNU:
     Bl.  Gracija Kotorski – utorak
     POSVETA  LATERANSKE  BAZILIKE – srijeda
     Sv. Leon Veliki – četvrtak –  1. dan trodnevnice
     Sv. Martin Tourski – petak – 2. dan trodnevnice
     Sv. Jozafat – subota – 3. dan trodnevnice
    

2.  IZBORI  ZA  ŽUPNA   PASTORALNA  VIJEĆA, 06. studenog 2016.
Danas su izbori na kojima ćemo izabrati 15 kandidata od 37 predloženih na glasačkom listu. Prije i poslije misa možete glasovati u vjeronaučnoj dvorani u župi, a u Briješću u kapelici ili vani, ako vrijeme bude dozvoljavalo. Nije moguće ponijeti glasački list doma!
Neka Bog blagoslovi novi saziv ŽPV-a,  a sv. Leopold neka nam pomogne da naša župna zajednica raste u svekolikom napretku!
O rezultatima izbora bit ćete na vrijeme obaviješteni kao i o potvrdi izabranih vijećnika.   3.  ZAVRŠETAK  JUBILARNE  GODINE  MILOSRĐA    
   13. studenog 2016.
     Slavlje se odvija prema rasporedu kojeg možete vidjeti na oglasnim pločama i na internetskim stranicama naše župe. Iza svete mise u 10.00 sati, goste ćemo počastiti u župnim prostorima a vas molim da nam pomognete tako što ćete ispeči slance ili neke druge kolače te ih donijeti u crkvu. Pjevače molim da svoj doprinos koordiniraju s gđom Mirom Leko – Ćurčić.
     Sve vas pozivam na trodnevnicu i koji to žele, mogu moliti potpuni oprost za sebe i svoje pokojne.

      4.  DOPRINOSI  ZA  CRKVENE  POTREBE – LUKNO
 Hvala vam što pomažete redovito financiranje naše župne zajednice koja ima i svoje financijske izdatke. Tu prije svega pripadaju režijski troškovi koji se sa hladnijim vremenom povećavaju. Stoga vas molim da odvojite nešto novca i za ove potrebe! Hvala vam i Bog vas blagoslovio za sve što činite i za malene, koji župnu katehezu mogu imati u toplim župnim prostorima.

    5.  KATOLIČKE  KALENDARE ćete moći kupiti od slijedeće nedjelje. Cijena je 10,00 HRK za kalendar od 12  listova, a za jednolisni kalendar je 2,00 HRK.

    6.  ŽUPNA  KATEHEZA prema rasporedu kojeg možete vidjeti na oglasnim pločama i na internetskim stranicama župe.

    7.  SASTANAK  ŽUPNOG  CARITASA je u utorak, 08. studrnog  2016. u 19.30 sati.

    8.  KRŠTENJE  OGLAŠAVA: Nikola Rukavina, sin Denisa i Jasmine r. Šimić.

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!