subota, 11. veljače 2017.

6. NEDJELJA KROZ GODINU



ŽUPNE  OBAVIJESTI
6.  NEDJELJA  KROZ  GODINU
12. – 19. veljače 2017.


1.  BLAGDANI  U  TJEDNU:
     Sv. Valentin – utorak
     Sedam svetih osnivača Reda slugu BDM

2.  KATEHEZA  ZA  SUDIONIKE SHKM  VUKOVAR 2017., 16. 02. 2017. u  20.00 sati
     Od 13. studenoga 2016. počeli smo intenzivnije najavljivati SHKM u Vukovaru 2017., prijavu mladih za susret i volontiranje oninih mladih koji to žele kako bi susret bio što uspješniji. Još u svibnju 2016. u Središnji odbor za planiranje susreta u Vikarijatu,  poslali smo imena članova Odbora za pastoral mladih koji bi mogli biti volonteri ili koordinatori. Od 11. prosinca 2016. najavljivali smo početak kateheza za SHKM koje su obvezne za sve sudionike te ujedno i najavljivali prijavu mladih sudionika. Do sada smo održali 5 kateheza te nastavljamo okupljati mlade koji su se prijavili na  susret u Vukovaru.

  3.  SMJEŠTAJ  MLADIH  SUDIONIKA SHKM U VUKOVARU 2017.
     Do sada se prijavilo 20 obitelji na čemu im od srca zahvaljujem. Još uvijek se mogu prijaviti obitelji koje to žele, jer je potrebno još smještajnih kapaciteta. Hvala vam! Kako je bilo više puta najavljivano, planiramo ugostiti 100-tinjak mladih.  

4. ZAJEDNIČKA  SJEDNICA  ŽUPNOG  EKONOMSKOG I ŽUPNOG  PASTORALNOG  VIJEĆA, 21. veljače 2017. u 19.30  sati
     Ovime poziavm sve članove navedenih vijeća na sastanak. Teme sastanaka će biti zajednička pastoralna nastojanja radi kvalitetnijeg vjerskog života naše župne zajednice kao i materijalna izgradnja naše župne zajednice, napose izgradnja župnog stana.

5.  KRŠTENJE  OGLAŠAVA: Dino Čeman, sin Marka i Martine r. Horvat.

6.  ŽENIDBENI  NAVJEŠTAJ: Luka Pelegrin i Valentina Pavlović.

7.  HRVATSKI  KATOLIČKI  RADIO
     HKR okuplja ne samo slušatelje nego i prijatelje koji molitveno i materijalno pomažu rad i razvoj HKR-a. Prijatelji dakle, između ostaloga i novčano pomažu svojim dobrovoljnim prilogom koji u prosjeku mjesečno iznosi 10,oo kn. U našoj je župi lijep broj prijatelja HKR-a a nastojimo ovime animirati i druge vjernike, da učine isto. Hvala vam za svaku podršku ovom projektu.

8. ŽUPNA  KATEHEZA je prema rasporedu kojega možete vidjeti na našim oglasnim pločama kao i na internetskim  stranicama naše župne.

9.  MNISTRANTSKI  SUSRET je večeras u 20.00 sati. Svi ministranti su pozvani!


Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!