subota, 31. kolovoza 2013.

22. NEDJELJA KROZ GODINUSretan Početak nove školske godine!

1. 9. 2013.
Današnja je nedjelja prva u mjesecu, molitvena je i sabirna za duhovna zvanja i odgoj naših redovničkih i svećeničkih kandidata. Svoj prilog možete staviti u škrabicu „za sjemenište“ na izlazu iz crkve, a na svakom vašem daru od srca zahvaljujemo!

UTORAK:     Sv. Grgur Veliki, papa i crkveni naučitelj
SUBOTA:      Sv. Marko Križevčanin, prezbiter i mučenik

Sutra u ponedjeljak započinje nova školska godina: svim učenicima osnovne i srednje škole i njihovim učiteljima želimo sretan i uspješan povratak u školske klupe!
Vjeronauk u župi i svi ostali katehetski susreti za mlade započet će nakon 15. rujna kada će biti Katehetska nedjelja.

Od danas pa do 15. rujna počinjemo upisivati buduće krizmanike: učenike 1. i 2. razreda srednje škole za vjeronauk u župi – molimo Vas roditelje da ih potaknete na upis i potom redoviti dolazak na župni vjeronauk. Upisati se mogu svakog dana u župnom uredu poslije sv. mise. Bez župnog vjeronauka ne mogu pristupiti s.krizme!

Sastanak za sve naše župne vjeroučitelje za početak vjeronaučne godine biti će sutra, 2. rujna u ponedjeljak navečer u 20,00 sati. Molimo Vas da obavezno dođete!

Od danas upisujemo i vaše misne nakane za 10. mjesec (listopad)

U utorak je poslije sv. mise susret vjeća našeg mjesnog bratstva FSR-a

U petak je prvi petak, poći ćemo našim bolesnicima u župi.

Pozivamo sve zainteresirane mlade i srednjoškolce (dečki) za ulazak u našu župnu malonogometnu ekipu za Hrvatsku katoličku malonogometnu ligu da nam se jave do 15. rujna, od kada će početi malonogometni susreti.

Pozivamo sve zainteresirane mlade za ulazak u bratstvo Franjevačke mladeži ( mladi od 15-30godina) također da se jave do 15. rujna.

Sljedeća nedjelja je 23. Nedjelja kroz godinu, ujedno je i blagdan Male Gospe.
Sv. mise su po redovitom nedjeljnom rasporedu.
Svećano se Mala Gospa Slavi u Višnjevcu, o tome pogledajte plakate na izlazu, te također plakate o VIKENDU BRAČNIH SUSRETA i PROGLAŠENJU BLAŽENIM vlć. MIROSLAVA BULEŠIĆA u Puli, 28. rujna ove godine

U PRIZEMLJU CRKVE MOŽETE NABAVITI NOVI BROJ GLASA KONCILA I MALOG KONCILAte novi broj glasnika Sv. Leopolda – „Ljudima prijatelj“

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!