subota, 2. studenoga 2013.

31. NEDJELJA KROZ GODINU

 3. 11. 2013.

PONEDJELJAK: Sv. Karlo Boromejski, (Drago)
PETAK: Bl. Gracija Kotorski, redovnik
SUBOTA: Posveta Lateranske bazilike

Vjeronauk kroz ovaj tjedan imaju: 
4. RAZREDI: utorak 14,30 sati
 6. RAZREDI: četvrtak u 16,00
 8. RAZREDI: utorak u 15,30
Prvopričesnici u nedjelju u 9,30 ili srijedu u 16,30
1, 2, i 3. r. srednje škole u ponedjeljak, srijedu i četvrtak u 20,00 sati

Franjevački svjetovni red organizira akciju „Kruh Sv. Elizabete – za pomoć siromašnima u Vukovaru“ – prikupljanje trajne hrane, higijenskih potrepština i novčanih priloga za pomoć siromašnima u Vukovaru.  
Na izlazu iz crkve uzmite danas letak kojeg će vam podjeliti ministranti. Od 4. studenog, pa do 13. studenog prikupljat ćemo svaki dan poslije sv. mise vaše darove: možete donjeti brašno, šećer, ulje, trajno pakiranu hranu: konzerve i trajno mlijeko, te higijenske potrepštine (deterđente ili gelove za tuširanje) i kučanske potrepštine ili novčane priloge. Svi prikupljeni darovi upakirat će se i predati Franjevačkom Caritasu u Vukovaru, na blagdan Sv. Elizabete, zaštitnice FSR-a, u sklopu obilježavanja dana pada grada Vukovara i podjeliti potrebitim obiteljima.

• 9. STUDENOG, sljedeću subotu JE NADBISKUPISKI SUSRET MLADIH U SLAVONSKOM BRODU – svi koji su se prijavili biti će na vrijeme obaviješteni o vremenu polaska.

Sljedeća nedjelja je 32. kroz godinu, mise su po redovitom rasporedu

17. studenog u našoj Nadbiskupiji održat će se NEDJELJA BRAČNIH JUBILEJA 
Pozivamo stoga sve bračne parove u našoj župi koji ove godine slave 5, 10, 15, 25, 50, 60 godišnjicu braka da nam se danas i kroz ovaj tjedan i sljedeće nedjelje prijave u župni ured kako bi smo za njih mogli organizirati zajedničku proslavu bračnih jubileja pod župnom misom u nedjelju 17. studenog!

U PRIZEMLJU CRKVE MOŽETE NABAVITI NOVI BROJ GLASA KONCILA I novi broj MALOG KONCILA te novi broj glasnika Sv. Leopolda Mandića „Ljudima prijatelj“

Stigli su i kalendari svih vrsta za sljedeću Novu 2014. godinu!

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!