petak, 13. prosinca 2013.

3. NEDJELJA DOŠAŠĆA

15. 12. 2013.

MISNA ČITANJA 3. NEDJELJE DOŠAŠĆA:
(kliknite na sliku da biste je uvečali!)

http://www.hilp.hr/zivo-vrelo/otajstvo-i-zbilja/treca-nedjelja-dosasca-446.html


Danas je nedjelja Caritasa- kada se posebno spominjemo onih koji su u našoj župi i crkvi potrebiti i siromašni i za njih prikupljamo materijalnu pomoć. Svoj prilog možete ostaviti u za to označenu škrabicu na izlazu iz crkve, a djeca svoje štedne kutijice koje su dobili na vjeronauku mogu ostaviti u za to označenu kutiju pred oltar. Na svakom Vašem daru Vam od srca zahvaljujemo!

Danas poslije večernje sv. mise biti će primanje naših mladih u novoosnovano bratstvo franjevačke mladeži „Sv. Leopold Bogdan Mandić“ – preporučamo ih sve u Vaše molitve!


U utorak, 17. prosinca započinje drugi – uži dio došašća – devetnica pred Božić, svaki dan pjevamo tzv. „O-antifone“ (poslušajte ih klikom na priloženi video), a ako do sada još niste sada je prilika da se još više uključite u mise zornice.

U ovaj petak djeca naše župe i O.Š. Briješće priređuju božićni koncert i priredbu u crkvi u 17,30 sati – svi ste pozvani, dođite, tko pjreva, dvaput moli!

U SUBOTU JE GENERALNO ČIŠĆENJE I POSPREMANJE ŽUPNE CRKVE I KAPELE U BRIJEŠĆU ZA BOŽIĆNE BLAGDANE – molimo sve one koji inače dolaze prema rasporedima subotama pospremati crkvu da ovu subotu svi skupa dođu, ujutro oko 9,00 sati, unaprijed zahvaljujemo! Tko još želi pomoći, dapače dobro je došao i može se priključiti jer se i kite borovi u Crkvi i pripremaju jaslice.

Sljedeća nedjelja je posljednja, 4. Nedjelja došašća.
Željeli bi smo naše najsiromašnije obitelji i one koji su sami i usamljeni razveseliti poklonom božičnih kolača. Pa Vas stoga, sve koji možete i želite, molimo da se uključite u ovu akciju od srca! Svoje kolače koje ćete pripremiti i darovati možete donjeti u subotu u 17,00 sati, kako bi se oni do nedjelje mogli sortirati. Unaprijed Vam zahvaljujemo!

Dolje u predvorju župnog ureda možete nabaviti Glas Koncila, Mak i kalendare za sljedeću godinu.

Sljedeće nedjelje ćemo objaviti i raspored blagoslova Vaših obitelji i domova, koji će biti u župnom listiću kojeg ćemo Vam podijeliti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!