subota, 15. ožujka 2014.

2. nedjelja korizme

16. 3. 2014.

Danas na sv. misu navečer u 19,00 sati pozvani su krizmanici, a poslije mise večeras biti će roditeljski sastanak za roditelje ovogodišnjih krizmanika.

Podsječamo na pobožnost križnog puta kroz korizmu svaki utorak i petak pola sata prije večernje sv. mise (18,30) a u Briješću svake srijede u 17,00 sati.

U srijedu je svetkovina Sv. Josipa – zaručnika B:D.M. – sv. mise su u Briješću u 17,00 sati, u župnoj crkvi u 10,00 i 19,00 sati. 

PODSJEĆAMO NA REDOVITI ŽUPNI VJERONAUK I KATEHETSKE SUSRETE: Vjeronauk ovaj tjedan imaju 5. i 7.. razredi u petak, prvopričesnici nedjeljom u 9,30 ili srijedom u 16,30, 1.; 2; r. sr.škole u ponedjeljak, srijedu i četvrtak u 20,00 sati, Srijedom su u kapucinskom samostanu „Biblijske srijede“ u 19,45., Petkom u 20,00 sati je susret za mlade za susret HKM u Dubrovniku.

Ovaj četvrtak, 20. 3. je drugi četvrtak devetnice Sv. Leopoldu i KANONSKA VIZITACIJA NAŠE ŽUPE. U ime našeg Nadbiskupa župu će vizitirati mons. Ivan Ćurić – generalni vikar Nadbiskupije i Robert Jugović, tajnik. Pozivamo Vas da se odazovete na sljedeće susrete koji će prema rasporedu biti kroz cijeli dan:
RASPORED I SATNICU SVIH SUSRETA POGLEDAJTE OVDJE!

Probe i pouka za buduće nove ministrante i suradnice su subotom u 12,00 sati!
Proba dječjeg zbora je subotom u 13,00 a zbora mladih subotom u 14,00 sati!

Ovaj tjedan je u Crkvi od HBK proglašen tjednom solidarnosti sa Crkvom u Bosni i Hercegovini: na izlazi iz crkve na stoliću uzmite letak, informirajte se i pomozite koliko možete.

Također na izlazu iz crkve kod naših ministranata možete se – uzevši letak – informirati o novootvorenom bračnom i obiteljskom savjetovalištu naše Nadbiskupije (za sve one koji imaju problema u obitelji) i uzeti obiteljsku svijeću po promotivnoj cijeni od 5 kn.

Sljedeća nedjelja je 3. korizmena nedjelja. Sv. mise su po redovitom rasporedu.
Sutra u ponedjeljak ponovo pozivamo sve vječnike Župnog pastoralnog vijeća na sastanak u 20,00 sati za posljednje pripreme kanonske vizitacije

U prizemlju crkve u predvorju možete nabaviti Glas Koncila, Mali Koncil, list Sv. Leopolda Mandića „Ljudima Prijatelj“

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!