subota, 22. ožujka 2014.

3. nedjelja korizme

23. 3. 2014.
 

Danas na sv. misu navečer u 19,00 sati pozvani su krizmanici, njihova je prva provjera ili skrutinij u njihovoj pripremi za sakramenat krizme. 

Prošli četvrtak bila je kanonska vizitacija naše župe, prošla je vrlo lijepo i ugodno, zahvaljujemo svima vama župljanima naše župe, župne crkve, a osobito kapele Briješće i osnovne škole Briješće, te članovima mjesnog odbora Cvjetno koji ste to omogućili! 

Podsjećamo na pobožnost križnog puta kroz korizmu svaki utorak i petak pola sata prije večernje sv. mise (18,30) a u Briješću svake srijede u 17,00 sati.

Ovaj tjedan u našoj župi i nadbiskupiji posebno je posvećen obitelji! 
U ovaj utorak, 25. Ožujka, je svetkovina Blagovijesti: sv. mise su u Briješću u 17,00, u župnoj crkvi u 10,00 i 19,00
U utorak, na svetkovinu Blagovijesti prije večernje mise biti će obiteljski križni put! Pozivamo Vas da iz svake obitelji barem jedan član dođe na taj križni put, a sve bračne parove koji to žele pozivamo da ga predvode!
U četvrtak je 3. Leopoldov četvrtak – predvode ga braća franjevci iz tvrđe – fra Zoltan Dukai – nakon mise biti će – euharistijsko klanjanje posvećeno molitvi za naše obitelji – pozivamo sve – osobito krizmanike, prvopričesnike i njihove roditelje
U petak, u 18,30 križni put predvode FRAMA i mladi naše župe 
U ovu subotu idemo na cjelodnevno hodočašće u Đakovo – prvi je nadbiskupijski dan obitelji, pogledajte plakat na novoj oglasnoj ploči, a na hodočašće pozivamo da se prijave osobito obitelji – program vode profesori KBF-a, naš nadbiskup i biti će predstava zajednice Cenacolo, a posebno je priređen program za djecu, osiguran je prijevoz autobusima, prijavite se u župni ured do srijede!
Suradnici Caritasa obići će ovaj tjedan obitelji koje su u potrebi, koje inaće obilazimo. 

Seminar za vjeroučitelje je ovaj četvrtak u vikarijatu u 19,00 sati! Pozivamo ih sve! 


PODSJEĆAMO NA REDOVITI ŽUPNI VJERONAUK I KATEHETSKE SUSRETE: 
Vjeronauk ovaj tjedan imaju 4. 6. 8. razredi u utorak i četvrtak, prvopričesnici nedjeljom u 9,30 ili srijedom u 16,30, 1.; 2; r. sr.škole u ponedjeljak, srijedu i četvrtak u 20,00 sati, Srijedom su u kapucinskom samostanu „Biblijske srijede“ u 19,45., Petkom u 20,00 sati je susret za mlade za susret HKM u Dubrovniku.
Probe i pouka za buduće nove ministrante i suradnice su subotom u 12,00 sati!
Proba dječjeg zbora je subotom u 13,00 a zbora mladih subotom u 14,00 sati!

Sljedeća nedjelja je 4. korizmena nedjelja. Sv. mise su po redovitom rasporedu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!