subota, 28. veljače 2015.

2. KORIZMENA NEDJELJA


28. 2. 2015.

MISNE NAKANE U OVOM TJEDNU
PODSJEĆAMO NA REDOVITI VJERONAUK U ŽUPI !
Ovaj tjedan vjeronauk imaju:
Osnovna škola: 4., 6. i 8.. razredi u uobičajenom terminu u srijedu i četvrtak!
Srednja škola: 1. razredi u ponedjeljak u 20,00 sati, 2. i 3. razredi imaju zajedno u četvrtak u 20,00 sati.
Prvopričesnici nedjeljom u 9,30 sati.

Od danas primamo vaše misne nakane za mjesec travanj!
Petak je prvi u mjesecu poći ćemo bolesnicima po obiteljima.

Podsječamo na pobožnost križnog puta u korizmi: u župnoj crkvi utorkom i petkom u 18,30, u Briješću srijedom u 17,00 sati. Od sljedeće nedjelje utorkom će biti i euharistijska klanjanja koje će animirati mladi.

Još ima mjesta za hodočašće na Krk za biskupsko ređenje našeg fra Ivice Petanjka. Tko još misli ići neka se prijavi do sljedeće nedjelje!

Pozivamo vas na nacionalno hodočašće redovnika i redovnica na Mariju Bistricu 14. veljače. Prijave za hodočašće primamo u župnom uredu. Prednost pri upisu imaju Franjevački svjetovni red, župni suradnici, Frama i zbor mladih.

Organiziramo hodočašće obitelji na Trsat, 19. travnja. Nacionalni je susret obitelji, pozivamo cijele obitelji (roditelji+djeca) da se prijave za ovo hodočašće. Cijena je 200 kn, prijave primamo u župnom uredu.

Sve učenike od 6. razreda osnovne škole pa na dalje, koji bi željeli postati župni suradnici, ministranti i čitači, pozivamo da nam se jave u župni ured!
Pripreme za njih početi će od sljedećeg tjedna.

Tražimo jednu osobu, po mogućnosti onu koja već ima novinarskog iskustva, za župnog dopisnika za našu biskupiju. Zainteresirani neka se što prije jave u župni ured.

Msg. Marin Srakić, naš nadbiskup u miru, 23. ožujka će u Đakovačkoj katedrali proslaviti 25. obljetnicu svoga biskupskog ređenja. Pozivamo sve zainteresirane na sv. misu proslave jubileja u đakovačkoj katedrali u 17,00 sati!

Sve mlade koji žele ići na Nadbiskupijski križni put pozivamo da se prijave u župni ured. Križni put će se održati na relaciji dugoj 21 km - Duboševica – Batina 21. ožujka (subota) Prijavite se što prije – do 6. ožujka!

Sljedeća nedjelja je 3. KORIZMENA NEDJELJA, sv. mise su po redovitom nedjeljnom rasporedu
BIBLIJSKI SUSRETI SRIJEDOM U KAPUCINSKOM SAMOSTANU NASTAVLJAJU SE OD OVE SRIJEDE U OBIČAJENOM TERMINU
– SVAKE SRIJEDE U 19,30

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!