petak, 6. ožujka 2015.

3. KORIZMENA NEDJELJA


8. 3. 2015.
Ove nedjelje, kod večernje sv. mise u 19,00 sati biti će obred imenovanja ili prve provjere krizmanika, svi krizmanici su pozvani u 19,00 sati na sv. misu!

Podsjećamo na pobožnost križnog puta u korizmi: u župnoj crkvi od ovog tjedna biti će samo petkom u 18,30, u Briješću srijedom u 17,00 sati.  
Od ovog tjedna utorkom umijesto križnog puta, poslije mise u 19,30 biti će euharistijska klanjanja koje će animirati mladi.

U utorak je redoviti mjesečni susret našeg bratstva FSR-a poslije večernje sv. mise.

BIBLIJSKI SUSRETI SRIJEDOM U KAPUCINSKOM SAMOSTANU
 – SVAKE SRIJEDE U 19,30

U četvrtak počinjemo veliku devetnicu od 9 četvrtaka za blagdan Sv. Leopolda.
Ove godine, budući da je Godina posvećenog života, devetnicu će voditi 9 različitih redovničkih zajednica.
Ovaj 1. četvrtak devetnicu će predvoditi fra Marko Neretljak iz zajednice Franjevaca trečoredaca. Molitva krunice i devetnice je u 18,30, sv. misa sa prigodnom propovijedi u 19,00 sati, nakon toga biti će predstavljanje redovničke zajednice i susret s krizmanicima u 20,00 sati. Pozivamo vas sve!

PODSJEĆAMO NA REDOVITI VJERONAUK U ŽUPI !
Ovaj tjedan vjeronauk imaju:
Osnovna škola: 5 i 7.. razredi u uobičajenom terminu u srijedu i četvrtak!
Srednja škola: 1. razredi u ponedjeljak u 20,00 sati, 2. i 3. razredi imaju zajedno u četvrtak u 20,00 sati.
Prvopričesnici nedjeljom u 9,30 sati.

Sljedeće subote, 14. ožujka polazimo na nacionalno hodočašće u Mariju Bistricu u sklopu proslave Godine posvećenog života. Za sve prijavljene polazak je u subotu u 6,00 sati ujutro ispred naše župne crkve. Ponesite sa sobom na put hranu i piće.
U 10,00 sati je na Bistrici središnja sv. misa, potom program, poslije u 15,00 sati je križni put, nakon Bistrice posjetiti ćemo Zagreb – katedralu i župu Sv. Leopolda. Još ima nešto mjesta, pa tko želi ići može se još prijaviti.

Organiziramo hodočašće obitelji na Trsat, 19. travnja. Nacionalni je susret obitelji, pozivamo cijele obitelji (roditelji+djeca) da se prijave za ovo hodočašće. Cijena je 200 kn, prijave primamo u župnom uredu.

Sljedeća nedjelja je 4. KORIZMENA NEDJELJA, sv. mise su po redovitom nedjeljnom rasporedu. POD SV. MISOM U 10,00 BITI ĆE PREDSTAVLJANJE OVOGODIŠNJIH PRVOPRIČESNIKA
Dolje u prizemlju crkve možete nabaviti novi broj Glasa koncila i Maka

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!