nedjelja, 17. siječnja 2016.

2. NEDJELJA KROZ GODINU



1.  BLAGDANI  U  TJEDNU:
Osmina za jedinstvo kršćana – ponedjeljak
Sv. Fabijan i Sebastijan – srijeda
Sv. Agneza – četvrtak
Sv. Vinko – petak
    
2.  SASTANAK  ŽUPNOG  CARITASA
U ponedjeljak, 25. siječnja 2016. u 17.30, imat ćemo sastanak članova župnog Caritasa. Ovime ujedno pozivam i druge zainteresirane za rad u župnom Caritasu.

     3.  PRIMANJE  U  SLUŽBU  POSLUŽITELJA  OLTARA
Večeras na svetoj misi bit će primljeno osam (8) kandidatkinja u službu poslužitelja oltara a prema predviđenom obredu, nakon homilije. Ujedno pozivam i sve druge zainteresirane da se prijave za ovu časnu službu. Poslije svete mise, poslužitelji oltara će proslaviti primanje zajedno s drugim poslužiteljima oltara, domjenkom u župnim prostorima.

4.  MOLITVENA  OSMINA ZA  JEDINSTVO  KRŠĆANA 2016.
U ponedjeljak počinje Molitvena osmina za jedinstvo kršćana kojoj će se pridružiti i naša župna zajednica a prema napucima Vijeća HBK za ekumenizam i dijalog. Pozivam i vas, draga braćo i  setsre da nam se pridružite te zajedno molimo za jedinstvo svih Kristovih vjernika. Naša je župna zajednica pozvana na sudjelovanje 23. siječnja 2016. u 17.00 sati u Evangeličkoj crkvi u ulici Lorenza Jagera 7. Vjernici i svećenici Grada Osijeka pozvani su na središnje slavlje u Kapucinskoj crkvi u nedjelju 24. siječnja u 17.00 sati.

5. SEMINAR ZA BRAČNE PAROVE „Ljubav na duge staze – što parove drži zajedno?“
U Đakovu na Katoličkom bogoslovnom fakuletetu,  13. veljače 2016. organizira se navedeni seminar koji započinje predavanjem u 09.00 sati a završava svetom misom u 16.00 sati. Pozvani su svi koji to žele!

6.  PRIJATELJI HRVATSKOG  KATOLIČKOG  RADIJA
Svi koji to žele mogu postati prijatelji HKR-a a što doprinosi kvalitetnijem radu radija. Neka dobri Bog blagoslovi rad ovog važnog radija za sirenje kulture vjere! Broj prijatelja HKR-a se povećava iz dana u dan a trenutno broji preko 27.000! Sve informacije možete dobiti u župnom uredu ili na web stranici HKR-a.

7.  UPIS NAKANA ZA VELJAČU 2016.
Svi koji to žele mogu upisati misne nakane za veljaču 2016. godine. Hvala vama na razumijevanju!

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!