subota, 17. rujna 2016.

25. NEDJELJA KROZ GODINU

1.      BLAGDANI  U  TJEDNU:
Započinje jesenski kvatreni tjedan – posvećen molitvi za svećenička i redovnička zvanja i za kršćansku izgradnju mladeži
SV. MATEJ, apostol i evanđelist – srijeda
Obljetnica ređenja mons. dr. Đure Hranića, nadbiskupa metropolita - četvrtak

2.   HODOČASNIČKI KRIŽ  SUSRETA  HKM  -  VUKOVAR 2017., U NAŠOJ  ŽUPI  od 17. - 21.  rujna 2016.
      Danas smo svečano unijeli križ kojega ćemo častiti za vrijeme njegovog boravka u našoj župi. Hvala Odboru za pastoral mladih koji je priredio molitvene materijale i osmislio pobožnosti, Župnom zboru mladih koji će animirati lit. pjevanje i suradnicima koji su unijeli križ kao i drugim mladima koji će se uključiti u molitvu i druge pobožnosti.

     3.   „Mama  tata & djeca“ – EUROPSKA  GRAĐANSKA  INICIJATIVA
Od danas počinje potpisivanje na prigodne obrasce te vas molim za strpljenje jer je potrebno popuniti sve rubrike obrazaca.

      4.    „ JUBILEJ   VJERNIČKIH  DRUŠTAVA „ 01. listopada 2016.
Članovi vjerničkih društava i udruga koje djeluju na području naše župe pozvani su na hodočašće u Đakovo prigodom Jubilejske godine. Svi oni koji žele mogu se prijaviti župniku.

     5.    KRŠTENJE  OGLAŠAVA: Nika – Ana Bagarić, kći Domagoja i Maje r. Mrkšić.

     6.   ŽENIDBENI  NAVJEŠTAJ: Ante Šoštarić i Rebeka Šaravanja.

    7.  POČETAK  KATEKUMENATA je u župi Osijek 2 – Tvrđa, od 04. listopada 2016. Susreti se odvijaju utorkom u 19.00 sati. Svi koji žele postati članovi Crkve, neka dođu na ovaj prvi susret što je ujedno i upisnica i potvrda.

     8.  SEMINAR   POSTA  I  MOLITVE od  04. – 09. listopada 2016. u Đakovu u Samostanu sestara sv. Križa. Detalje održavanja možete pročitati na oglasnim pločama.

      9.    VJERSKA  ŠTAMPA
U našoj župi je bio običaj da se vjerska štampa prodaje poslije svetih misa što je hvale vrijedno. No, kako neki ne uzmu štampu a što ujedno znači da novac moramo nadoknaditi iz drugih izvora, to nam povećava troškove redovitog života župe. Ovime određujem da se prijavite za štampu i jednokratno uplatite godišnju pretplatu. Ukoliko to ne učinite do kraja mjeseca studenog ove godine, smatrat ćemo da više ne želite primati vjersku štampu. Cijena godišnje pretplate za Glas koncila iznosi 364,oo HRK. Hvala na razumijevanju!

     10.  TEČAJ  PRIPRAVE  ZA  BRAK počinje u župi Osijek 3 – Donji grad od 07. listopada 2016. u 20.00 sati.

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!