subota, 12. rujna 2015.

24. NEDJELJA KROZ GODINU




     1.  BLAGDANI  U  TJEDNU:

     Uzvišenje sv. Križa - ponedjeljak - god u Osijeku 6
     BDM  Žalosna - utorak

     2.  SASTANAK  ŽPV-a
   
    U srijedu, 16. rujna 2015. u 19.30 sati, sastanak je ŽPV-a. Ovime pozivam sve članove kao i vas dragi vjernici da molimo za uspješan rad ovog važnog savjetodavnog tijela služenja župnoj zajednici.

     3.  SASTANAK ŽEV-a

    U četvrtak, 17. rujna 2015. u 19.30 sati, sastanak je ŽEV-a. Ovime pozivam sve članove kao i vas dragi vjernici da molimo za uspješan rad ovog važnog savjetoddavnog tijela služenja župnoj zajednici.

    4.  KATEHETSKA NEDJELJA

    U nedjelju 20. rujna 2015. na svetoj misi u 10.00 sati obilježavamo Katehetsku nedjelju koja ima za cilj: naglasiti važnost euharistijskog slavlja i župne kateheze; upisa školskpg vjeronauka i traženja vjerskog odgoja u predškolskim odgojnim ustanovama kao i važnost cjelovitog vjerskog odgoja. Stoga vas, dragi roditelji,  pozivamo na svetu misu da zajedno sa svojom djecom budete dionici Božjeg blagoslova.

5.  ISPOVIJED  BOLESNIKA – OSVRT

    U našoj župnoj zajednici ima 40-tak bolesnika koje ćemo obilaziti prvim petkom ili prigodom velikih blagdana. Hvala vam na suradnji oko prijave za ispovijed i brizi za njihovu duhovnu hranu.


6.  JESENSKI  KVATRENI  TJEDAN

     U subotu završava jesenski kvatreni tjedan a svetom misom ćemo to posebno obilježiti.

7. ŽUPNI ZBOR MLADIH „UNITAS“ će imati nastup na Hosanafest-u 2015. u Subotici. Radujemo se s njima i podržavamo ovakve ili slične nastupe u ime župe.




Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!