nedjelja, 27. rujna 2015.

26. NEDJELJA KROZ GODINU

     
1.  BLAGDANI U TJEDNU:

     Sv. Mihael, Gabrijel i Rafael, arkanđeli – utorak
     Sv. Jeronim – srijeda
     Sv. Terezija od Djeteta Isusa – četvrtak
     Sv. Anđeli Čuvari – petak
   Spomendan BDM u subotu – molitva za svećenička i redovnička zvanja

     2.  LISTOPADSKE POBOŽNOSTI:
    1. TJEDAN: Molitva za svećenička i redovnička zvanja. Pola sata prije svetih misa molimo krunicu i litanije lauretanske, a napose za naše bogoslove: Leopolda, Marka i Luku.

     3.  ISPOVIJED BOLESNIKA:
    U petak, 02. listopada 2015. posjetit ćemo naše drage bolesnike. Budući da ima oko 50 –tak bolesnika, molimo vas za strpljenje jer ćemo cijeli dan biti s njima. Hvala vam za brigu oko njih!


4.  MILOSTINJA ZA IZBJEGLICE – PRIKUPLJANJE POTREPŠTINA:
     Prema okružnici Nadbiskupa, današnja milostinja ide u ovu svrhu. Najsrdačnije vam zahvaljujem na  svemu što činite za izbjeglice a napose za potrepštine koje ste počeli donosti u župni ured. Dok traje ova kriza, prikupljat ćemo hranu, higijenske potrepštine te odjeću i obuću u uredovno vrijeme.

5.  POČETAK ŽUPNE KATEHEZE:
     Hvala katehetama koji su prihvatili ovu časnu zadaću odgoja u vjeri za našu djecu i mlade. Od 13. listopada 2015. počet ćemo sa župnom katehezom, a o rasporedu za pojedine skupine, bit ćete na vrijeme obaviješteni.
     Susret roditelja prvopričesnika i krizimanika ćemo na vrijeme najaviti.

6.  ŽUPNI ZBOR MLADIH „UNITAS“ – NOVI  VODITELJ
     Kako Josip Blažević (Ćiro) odlazi u Zagreb na studij crkvene glazbe, potrebno je naći drugog voditelja. Stoga molim sve koji imaju glazbenu školu ili iskustvo vođenja zborova, neka mi se jave kako bismo mogli dogovorit daljnji rad zbora. Ujedno molim mlade, koji to žele, da se priključe kao novi članovi zbora. Dolazak na probe zbora ujedno je i prijava za novo članstvo.

7.  ZAHVALA MLADENCIMA ZA DAROVE:
     Vidim da je običaj da mladenci prije vjenčanja donesu darove u župni ured koji se koriste za župne suradnike. Od srca zahvaljujem i potičem mladence da to i nadalje čine! Velika hvala!

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!