nedjelja, 20. rujna 2015.

25. NEDJELJA KROZ GODINU

1.  BLAGDANI U TJEDNU:
   
     Sv. Matej apostol – ponedjeljak
     Sv. Pio iz Pietrelcine – srijeda
    
2.  LISTOPADSKE POBOŽNOSTI

Pola sata prije svetih misa molit ćemo krunicu i litanije lauretanske. Nakana za tjedan će biti pročitana u župnim obavijestima.

3.  POČETAK VJERONAUČNE GODINE – KATEHETSKA NEDJELJA, 20. 09. 2015.

   Kako smo i najavili, danas slavimo katehetsku nedjelju a početak župne katehetske godine je početkom listopada. Na sjednici župnih kateheta donijet ćemo plan rada i početak upisa na župnu katehezu. Svima zahvaljujem za pripravu današnje Katehetske nedjelje a posebno župnom dječijem zboru.

4.  KRŠTENJE OGLAŠAVA: Ana Vujić, kći Daria i Anite r. Majić;
                                                    Lana Hrvat, kći Danijela i Ane r. Blaženović.

5.  VJENČANJE OGLAŠAVAJU: Anđelko Lebo i Ivana Lacić.

6. „40 Dana za život“ – Molitvena inicijativa za prestanak pobačaj u hrvatskim bolnicama traje od 23. rujna do 01. studenoga 2015. Inicjativa je miroljubiva  i molitvena a pridodan joj je i post. Potičem sve vjernike da se uključe u inicijativu a mi ćemo to činiti kroz molitvu krunice, sv. misu i listopadske pobožnosti.

7.  Pomoć izbjeglica s Bliskog Istoka na području Đakovačko-osječke nadbiskupije; - okružnica u kojoj nadbiskup potiče na solidarnost i pomoć te posebno prikupljanje namirnica, odjeće i higijenskih potrepština. U nedjelju, 27. 09. 2015. sva sabrana milostinja ide na ovu namjenu. Svoje darove možete donijeti u župni ured u uredovno vrijeme. Hvala unaprijed!

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!