subota, 3. listopada 2015.

27. NEDJELJA KROZ GODINU

                                                                  1.  BLAGDANI U TJEDNU:
                                                                  Sv. Franjo Asiški – danas
   BDM od Krunice – srijeda

2. UPIS MISNIH NAKANA ZA LISTOPAD:
Budući da nas je dvojica svećenika, moći ćete upisati dvije nakane koje će biti služene u dogovoreni dan u našoj župi. Ako jedan svećenik ne bude nazočan na svetoj misi a preuzueo je nakanu, čitat ćemo ju na svetoj misi i moliti, a svećenik će ju toga dana služiti ondje gdje se bude zatekao.

UPIS MISNIH NAKANA KOJE ĆE BITI SLUŽENE IZVAN NAŠE ŽUPE:
Običaj je Crkve da dodijeljuje misne nakane svećenicima koji nemaju vlastitu župu, misionarima, umirovljenim svećenicima i svećenicima u siromašnim krajevima svijeta kako bi se na taj način ostvarivala solidarnost, zajedništvo i povezanost Crkve koja moli za svoje članove. Stoga, vas pozivam da na ovaj način svjedočimo zajedništvo Crkve koja moli i slavi Euharistiju.

3.  MINISTRANTSKI SUSRET
U nedjelju, 11. listopada 2015. iza večernje svete mise, ministrantski je susret na kojeg pozivam sve ministrante i druge suradnike oltara. Hvala im za dosadašnji angažman, a naš budući rad neka obilježi zajedništvo, dobre ideje i ciljevi za što molimo zagovor sv. Leopolda.

4.  MJEŠOVITI ŽUPNI ZBOR – NOVI ČLANOVI
Molim sve vjernike koji nam se žele pridružiti kao članovi navedenog zbora neka se jave u župni ured ili gđi Miri Leko –Ćurčić, voditeljici, kako bismo mogli povećati članstvo i zajedništvo koje se na ovaj način ostvaruje. Hvala mješovitom župnom zboru za sve darove kojima oplemenjuje slavlje euharistije kao i druga slavlja. Neka vas sve dobri Bog blagoslovi.

5.  MJESNO BRATSTVO FSR-a – GODIŠNJI SUSRET U ŽUPI
Molitvom svete krunice, svetom  misom i druženjem poslije, Mjesno bratsvo FSR-a će obilježiti svoj godišnji susret, danas iza večernje svete mise. Hvala im za sve plodove njihovih molitava i zajedništva kojim svjedoče i služe našoj župnoj zajednici. Zagovor sv. Franje neka vas čuva!

6.  TEČAJ PRIPRAVE ZA BRAK – OSIJEK 3
Redoviti tečaj priprave za brak počinje 07.- 22.  listopada 2015. godine u 20.00 sati u župi Osijek 3 – Donji grad. Dolazak je tečaj ujedno je i prijava. Neka Bog blagoslovi sve mladence!

7.  KOLEKTA ZA IZBJEGLICE
Još uvijek traje prikupljanje potrepština za izbjeglice koji su na propoputovanju kroz našu domovinu prema zapadu. Svoje darove možete donijeti u župni ured. Hvala i svima koji su to već učinili.

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!