subota, 24. listopada 2015.

30. NEDJELJA KROZ GODINU



1.  BLAGDANI U TJEDNU:

Sv. Dimitrije – ponedjeljak – zaštitnik Srijemske biskupije
Sv. Šimun i Juda Tadej – srijeda
Subota – završetak listopadskih pobožnosti

    2. ŽUPNA  KATEHEZA

Održava se prema utvrđenom  rasporedu! Potičemo djecu na redovito sudjelovanje na nedjeljnim svetim misama! Roditelji, dođite s djecom!

    3.  DAROVI ZA ŽUPNIKA (LUKNO) I CRKVU

Kako dolaze hladniji mjeseci i povećavaju se režijski troškovi, to više zahvaljujem za vaše darove koje ćemo koristiti za pastoralne potrebe, napose za zagrijavanje prostora vjeronaučne dvorane i crkve. Hvala vam što mislite na potrebe naše župne zajednice i njezinih prostora koji su nam neophodni za rad. Neka vas sve dobri Bog blagoslovi.

4.  KUĆA ZA STANOVANJE SVEĆENIKA

Primjećujete da još uvijek stanujemo  u Vikarijatu! Tražili smo jednu obiteljsku kuću koju nam netko može ponuditi za stanovanje s tim da bismo ju prilagodili našim potrebama uz plaćanje režijskih troškova i redovito održavanje. Vjerujem da ćemo i to pitanje uskoro rješiti. Radno vrijeme župnog ureda nije upitno, te vam zahvaljujemo što svoje potrebe rješavate u tom vremenu ili po dogovoru, u neko drugo vrijeme.

5.  SVI SVETI – BLAGOSLOV GROBOVA NA GROBLJU U LIVANI

Budući da je  nedjelja i državni praznik, predlažemo da imamo blagoslov grobova u 14.00 sati,  jer je tada mnogima lakše sudjelovati. Toga dana imamo tri svete mise i smatramo da nije potrebno imati još jednu misu. Hvala vam na razumijevanju!
   



Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!