nedjelja, 11. listopada 2015.

28. NEDJELJA KROZ GODINU

1.  BLAGDANI U TJEDNU:
Sv. Terezija Avilska – četvrtak
Sv. Hedviga i sv. Marija Margareta Alacouqe – petak
Sv. Ignacije Antiohijski – subota

    2.  MISIJSKA  NEDJELJA, 18. listopada
Slavimo misijsku  nedjelju kada se na poseban način sjećamo i molimo za misionare i njihove potrebe a ove ćemo nedjelje to činiti za misije u Aziji: „Da misionarskim duhom kršćanske zajednice Azije navješćuju Evanđečje onima koji ga još uvijek iščekuju.“ Milostinja ide za potrebe misija, te vam ujedno zahvaljujem za molitve i darove!

     3.  MJESNO BRATSTVO FSR-a  SV. FRANJE 
Mjesno bratstvo FSR-a  naše župne zajednice ima svoj godišnji susret 16. listopada 2015. godine, a plan susreta je: molitva sv. krunice, sveta misa i druženje nakon svete mise. Hvala mjesnom bratstvu i njihovim prijateljima iz drugih mjesnih bratstava koji mole za našu župnu zajednicu i čine dobra djela! Neka vas sve dobri Bog blagoslovi!

   4.  LISTOPADSKE  POBOŽNOSTI
  NAKANA ZA 3. TJEDAN: Molitva da trgovanje ljudima, moderni oblik ropstva, bude iskorjenjeno.

5.  ŽUPNA KATEHEZA 

Ovaj tjedan počinje župna kateheza za III. – VIII. OŠ te za I. – II. SŠ. Raspored kateheze je na oglasnoj ploči a djeca će u OŠ imati još i raspored na oglasnoj ploči u prostoru OŠ. Prvopričesnici i krizmanici su posebne skupine te ćemo njima posvetiti i posebnu pažnju. Dolazak na katehezu ujedno je i upis. Hvala katehetama i vama dragi roditelji koji brinete oko vjerskog odgoja vaše djece.

6.  „ NADBISKUPIJSKA  ZAKLADA  DR. NIKOLA DOGAN“
Nadbiskupijska zaklada ima za cilj pomoći siromašnim đacima i studentima kako bi njihovo školovanje  olakšali i bili im ne samo moralna nego i materijalna potpora. Sve informacije imate na web stranici Caritasa Đakovačko-osječke nadbiskupije. Preporuku župnika možete dobiti u župnom uredu. Natječaj traje do 31. listopada 2015.

7.  KRŠTENJE OGLAŠAVA: Eva Piskač, kći Dragana i Đurđice r. Balaš.

8.  VJENČANJE OGLAŠAVAJU:    Matej Đukić i Mirela Aleksić;
                                                               Vanja Prosinečki i Dajana Rudić;
                                                               Ivan Kulundžić i Antonela Markulj

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!