subota, 28. studenoga 2015.

1. NEDJELJA DOŠAŠĆA C



 1.  BLAGDANI U TJEDNU:
Sv. Andrija, apostol - ponedjeljak
Sv. Franjo Ksaverski – četvrtak

2.  ZAPOČELA JE NOVA LITURGIJSKA GODINA
Prvom nedjeljom Došašća započinje nova liturgijska godina u kojoj se čitaju nedjeljna čitanja iz tzv. ciklusa godine „C“.

     3.   ZORNICE  2015.  GODINE
Ove ćemo godine najvrijednijim zorničarima, djeci predškolskog uzrasta kao i djeci osnovnoškolskog uzrasta,  podijeliti „prigodne preklopnice“ u koje će moći nalijepiti poruke iz evanđelja a koje će dobiti na izlazu iz crkve, nakon svake zornice. Potičemo i njihove roditelje kao sve vas dragi vjernici, da nam zornice budu bliža priprava za Božić. Prije svake zornice, prigoda je za svetu ispovijed!

    4.  GOSPA OSJEČKA
Kao pripravu na ovaj blagdan, oci franjevci iz Samostana sv. Križa u Tvrđi, pozivaju vjernike naše župe na slavlje svete mise koju će predvoditi naš župnik a liturgijsko pjevanje animirati naš mješoviti zbor. Sveta misa je 06. prosinca 2015. u 18.00 sati.

5.  BOŽIĆNA ISPOVIJED BOLESNIKA
U četvrtak 10. prosinca 2015. imat ćemo božićnu ispovijed bolesnika. Stoga vas molimo da prijavite svoje bolesnike na vrijeme kako bismo mogli napraviti raspored ispovijedi. Bolesnike, koje obilazimo prvim petkom, ne treba posebno prijavljivati.

6.  NOVI MINISTRANTI I SURADNICI
Djeca od 6. rz. OŠ mogu postati ministranti ili suradnici kao i djeca iz srednje škole i stariji. Potrebno se prijaviti u župni ured, župniku ili kapelanu.

7.  SUSRET ŽUPNIH SURADNIKA
Župa i M.O. Cvjetno naselje, u suradnji, organiziraju Dan župnih suradnika 12. prosinca 2015. godine (subota) u 19.00 sati. Slavlje počinje svetom misom a završava domjenkom u prostorima M.O. Cvjetno naselje. Pozivamo sve suradnike na ovo slavlje.

8.  ŽENIDBENI NAVJEŠTAJ: Tomislav Božić i Paola Racan.

9. ŽUPNA KARITATIVNA SKUPINA ima susret 30. studenog 2015. u 17.00 sati.
    

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!