subota, 14. studenoga 2015.

33. NEDJELJA KROZ GODINU



     1.  BLAGDANI U TJEDNU:
     Sv. Elizabeta Ugarska – utorak
     Bl. Salomeja – četvrtak
     Prikazanje BDM – subota

     2.  IZBORI ZA ŽUPNA EKONOMSKA VIJEĆA
Dragi vjernici, imat ćete priliku u kutiji ostaviti listić sa svojim kandidatom za kojega smatrate da bi mogao biti član vijeća. Hvala vam  na pomoći.

     3.  SASTANAK ŽUPNOG EKONOMSKOG VIJEĆA
U četvrtak 19. 11. 2015. u 19,30 sati, molim članove ŽEV-a da se odazovu na sastanak a radi izbora novih članova za ŽEV.

     4.  DOŠAŠĆE – ZORNICE 2015.
Kako je i drevni običaj Crkve da se misama zornicama pripravlja za dan Kristova rođenja – Božić, tako će činiti i naša župna zajednica, jutarnjim svetim misama u 06.30 sati, svakog radnog dana u tjednu. Stoga pozivam sve a napose djecu da nam se pridruže slavlju zornica kao i njihove roditelje.

    5.  SUSRET ŽUPNIH KATEHETA
U četvrtak, 26. 11. 2015. u 19.30 pozivam župne kateheta na susret na kojem ćemo napraviti kratak osvrt na dosadašnji rad i planirati nastavak župne kateheze.

6.  MINISTRANTSKI SUSRET
U nedjelju, 22. 11.2015. iza večernje svete mise, susret je ministranata.

7.  SV. CECILIJA – CECILIJANSKA VEČER ZA PJEVAČE
     U subotu, 21. 11.2015. pozivam  sve pjevače tj. župne zborove na zajedničku  večer u 19.00 sati. To je ujedno i večera zahvale za sve što zborovi predvođeni dirigentima čine za našu zajednicu.

8.  NOVI PC ZA ŽUPNI URED
Postojeći PC je već na izmaku i često radi sa smetnjama. Voljeli bismo imati novi i jači a za to nemamo sredstava. Možda ima netko tko bi nam želio pokloniti novi u dogovoru s nama ili bi nam pomogli prikupljajući novac za tu svrhu! Hvala svima koji nam budu pomogli.

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!