petak, 6. studenoga 2015.

32. NEDJELJA KROZ GODINU



1.  BLAGDANI  U  TJEDNU:
POSVETA LATERANSKE BAZILIKE – ponedjeljak
Sv. Leon Veliki – utorak
Sv. Martin Tourski – srijeda
Sv. Jozafat – četvrtak
Sv. Nikola Tavelić – subota

    2.  NADBISKUPIJSKO SPOMEN-HODOČAŠĆE U VUKOVAR
Prijave hodočasnika se primaju u župnom uredu. Još uvijek ne znamo cijenu putovanja, a vrijeme polaska su jutarnji sati 18. 11. 2015.

    3.  IZBORI ZA HRVATSKI SABOR - DANAS
Naši su nam biskupi dali naputke i smjernice! Iziđimo na izbore! Molimo za sretniju budućnost naše domovine.

4.  ŽUPNA KATEHEZA – prema redovitom rasporedu

5.  IZBORI ZA ŽUPNA EKONOMSKA VIJEĆA
U nedjelju 22. studenoga biramo članove župnih ekonomskih vijeća. Ako netko ima kojeg kandidata neka ga predloži župniku,  jer je na listi za izbor potrebno imati više kandidata od četri koja će biti izabrana.

6.  NEDJELJA BRAČNIH JUBILEJA
U nedjelju, 15. studenoga 2015. slavit ćemo nedjelju bračnih jubileja na podnevskoj misi. Tada ćemo moliti za sve  bračne parove u našoj  župnoj zajednici, a na misi ćemo blagosloviti bračne parove koji su nazočni. Do sada se prijavilo tek 2 bračna para. Oni će tijekom mise obnoviti svoj bračni zavjet, a poslije mise ih pozivam na kratko druženje u župnim prostorijama.

7.  SVJETSKI SUSRET MLADIH U KRAKOWU – 2016.
Od 26. do 31. srpnja 2016. godine održava se Svjetski susret mladih na koje pozivamo mlade starije od 18 godina, a aktivni su članovi župne zajednice. Sve detaljne informacije možete naći na web stranici nadbiskupije ili ćete ih dobiti u župnom uredu. Do kraja siječnja 2016. traju prijave. Cijena putovanja je oko 2.500 HRK.

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!