nedjelja, 6. ožujka 2016.

4. KORIZMENA NEDJELJA - "RADOSNA NEDJELJA"


1.  BLAGDANI U TJEDNU:
     Sv. Pepretua i Felicita – ponedjeljak
     Sv. Ivan od Boga – utorak
    
2.  DEVET  ČETVRTAKA SV. LEOPOLDU
     U četvrtak 10. ožujka 2016. pobožnost vodi župa Osijek 1. Ispovijed počinje od 18.00 sati a pobožnost se završava svetom misom. Iza pobožnosti župnik i njegovi župljani su pozvani na druženje u župnim prostrijama. Stoga molim vas, draga braćo i sestre da pomognemo pri ugošćavanju tako što će žene ispeći slane kolače:perece, kiflice i slično i donijeti taj dan. Hvala vam na svemu što činite za našu župnu zajednicu.

    3.  LEOPOLD  ĆURČIĆ – primanje među kandidate za sveti red
    U subotu, 12. ožujka 2016. u Zagrebu, naš će bogoslov biti primljen među kandidate za sveti red. On je III. godina bogoslovije na KBF u Zagrebu i bit će svećenik Zagrebačke nadbiskupije. Želimo mu svako dobro, Božji blagoslov i zagovor sv. Leopolda Mandića.

4.  KRIŽNI PUT  je u redovito vrijeme.

5.  ŽUPNA  KATEHEZA je prema rasporedu.

6.  NADBISKUPIJSKI KRIŽNI PUT ZA MLADE je u subotu, 12. ožujka 2016. Do sada se prijavilo samo dvoje mladih. Ukoliko još to netko želi, može danas poslije svetih misa.

7.  INICIJATIVA  PAPE FRANJE „ 24 sata za Gospodina“ je bila vrlo dobro prihvaćena na čemu zahvaljujem: bolesnicima i svima vama draga bćao i sestre koji ste sudjelovali u ovoj inicijativi molitvom, čitanjem križnog puta, čitanjem bisblijskih tekstova i drugim. Neka nas sve blagoslovi Milosrdni Otac. Plan ove Papine inicjative mogli ste vidjeti i na web stranici naše župe.

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!