subota, 1. listopada 2016.

27. NEDJELJA KROZ GODINU





1. BLAGDANI  U  TJEDNU:
Anđeli Čuvari – danas
Sv. Franjo Asiški – utorak
Sv. Bruno – četvrtak
BDM  od Krunice – petak
BDM Kraljica mučenika – subota – god u Vukovaru 3

2. MISA  ZAHVALNICA  ZA  PLODOVE  ZEMLJE  I  RADA, 09. 10. 2016.
Hvala svima koji će se uključiti u organiziranje i sudjelovanje. Ovime pozivam voditelje župnih zborova (Župni mješoviti zbor, Župni zbor iz Briješća, Župni dječji zbor, Župni zbor mladih), voditelje ministranata, predsjednicu Odbora za pastoral mladih, mnistricu FSR-a, animatora župnog Caritasa, voditeljicu Šenštatskog pokreta, animatore za kićenje župne crkve i kapele u Briješću, domara/sakristana, predstavnika KUD-a Leopold Osijek...
 Sastanak za sve navedene sazivam za ponedjeljak 03. listopada 2016. u 19.30 sati.
Ujedno pozivam vrijedne žene neka nam ispeku slance kako bismo se mogli iza mise družiti pod svodovima crkve.
Neka Bog blagoslovi djela naših ruku i zajedništvo!

3. DEKANATSKI  SUSRET  MLADIH, 15. listopda 2016.
Vjerujem da će se mladi odazvati ovom susretu koji je ujedno i priprava za SHKM – Vukovar 2017. Prijavite se, kako bismo mogli planirati odlazak i broj sudionika koje treba prijaviti u Vikarijat.

4. SV.  FRANJO  KOD  KAPUCINA U OSIJEKU – SUDJELOVANJE NAŠE ŽUPNE  ZAJEDNICE,  04. listopada 2016. na svetoj misi u 11.00  sati
Ovime pozivam sve vjernike naše župe na svetu misu koju ću ja predvoditi a naši župni zborovi će animirati liturgijsko pjevanje. Za članove župnih zborova je predviđen domjenak poslije svete mise.

5. LISTOPADSKE  POBOŽNOSTI  su pola sata prije svetih misa.
Posebno pozivam djecu, prvopričesnike i krizmanike, kao i sve vas, draga braćo i sestre.

6. POČETAK  VJERONAUČNE  GODINE od 04. listopada 2016.
Raspored  imamo na oglasnim pločama, web stranici i facebook-u  naše župe. Ovime pozivam sve roditelje da potiču djecu na župnu katehezu napose djecu VIII. rz. OŠ kao i srednjoškolce. Krizmanici su posebno pozvani na redovito pohađanje župne kateheze kao i prvopričesnici.

7. ZA JEDINŠTVO I MIR: „ MILIJUN  DJECE  MOLI  ZAJEDNO“ –
18. 10. 2016. – utorak, sv. Luka
MJESTO: Ondje  gdje  se nalaziš – obitelj, škola, vrtić, posjet  prijatljima i rođacima ... Izaberi mjesto molitve! Pozovi prijatelje i sve koji su ti dragi!
VRIJEME: 09.00  sati ili neko drugo vrijeme.
ŽUPNA  CRKVA  ĆE  BITI U  TO  VRIJEME  OTVORENA ZA SVU DJECU KOJA  ŽELE  MOLITI !!!  Molimo krunicu – žalosna otajstva.
Roditelji, vjeroučitelji i nastavnici, potaknite djecu na molitvu i povedite ih u župnu crkvu ili na neko drugo prikladno mjesto za molitvu!

8. IMAMO  NOVU FACEBOOK  STRANICU  ŽUPE
Od 20. rujna 2016. godine otvorili smo novu Facebook stranicu na kojoj možete naći aktualnosti u našoj župnoj zajednici.

9. MOLITVENA ZAJEDNICA  ZA DUHOVNA ZVANJA „Sv. Terezija od Djeteta Isusa – Osijek 7“
Od 01. listopada 2016. godine formira se zajednica molitelja za duhovna zvanja, sadašnja i buduća. Da se podsjetimo; iz naše župne zajednice imamo tri bogoslova: Leopold Ćurčić (IV. godina), Marko Rudec (II. godina) i Luka Janković (II.godina).

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!