subota, 3. prosinca 2016.

2. NEDJELJA DOŠAŠĆA


1.  BLAGDANI  U  TJEDNU:
     Sv. Barbara – danas
     Zimski kvatreni tjedan
     Sv. Nikola - utorak
     BEZGRJEŠNO  ZAČEĆE BDM – četvrtak – zaštitnica Bogoslovnog sjemeništa u Đakovu
    
2.  GOSPA  OSJEČKA –  DEVETNICA - SAMOSTAN  FRANJEVACA  U  TVRĐI
     Pozivam vas sve draga braćo i sestre na hodočašće Gospi Osječkoj, 06. XII 2016. u 18.00 sati  na slavlje svete  mise koju animira naša župna zjednica. Pola sata prije svete mise predvodimo krunicu!

3. „ KOŠARA  SOLIDARNOSTI  ZA  BRAĆU  U  POTREBI“
    Hvala vam za darove koje nesebično dajete za našu braću u potrebi. Hvala vam što se
    košara svako jutro puni vašim darovima pažnje i ljubavi. Bog vas blagoslovio.

4.  „ BOŽIĆNA  PŠENICA“ – projekt Župnog Caritasa
     Od danas možete dobiti Božićnu pšenicu koju će iza svetih misa dijeliti naši volonteri župnog Caritasa a vaš dar će biti korišten za potrebe siromašnih. Hvala vam za sve što činite za našu braću u potrebi. Sv. Lucija neka vam pomogne da i vaša „pšenica ljubavi“ bude kruh za one koji vas okružuju.
    
5.  UPIS  MISA  ZA  SIJEČANJ  2017.  GODINE, 11. prosinca 2016.
     Od nedjelje 11. Prosinca 2016.  ćemo upisivati misne nakane za siječanj 2017. godine.

6.  „NEDJELJA  CARITASA“, 11. prosinca 2016.
     Tjedan posvećen molitvi, brizi i solidanosti za siromašne počinje od danas a završava u nedjelju 11. XII 2016. kada i milostinja toga dana ide u korist braće u potrebi. Danas će volonteri Župnog Caritasa podijeliti koverte a za vrijeme zornica ćemo animirati djecu da u prigodne kasice daju svoj dar. Kasice mogu ponijeti u školu te animirati cijeli razred. Bilo bi lijepo da ukrase kasicu, jer ćemo najljepšu kasicu, staviti na naš facebook!

7.  ĐURĐICA  BLAŽEVIĆ IDE U MISIJE U REBULICA DEL ECUADOR – JUŽNA  AMERIKA
     Naša župljanka Đurđica Blažević, 26. XII 2016. godine, putuje u Ecuador na rad u jednoj od misijskih postaja. O tome što će raditi i kako predviđa njezin boravak, reći će nam na svetoj misi u 10.00 sati. Želimo joj sretan put, ugodan i plodonosan boravak a dobri Bog neka ju blagoslovi i zagovor sv. Leopolda čuva. Sretno, draga Đurđice!

8.  „ IZRADA  BOŽIĆNIH  UKRASA – TEHNIKOM  QUILING“
     Naš kateheta i župni dopisnik Lovro Kladarić  će imati dvije radionice s djecom viših razreda OŠ, srednjoškolcima i starijima, koji to žele. Prva radionica je u srijedu  07. prosinca 2016. u 16.00 sati a druga je 14. prosinca 2016. Prikupljena sredstva od prodaje uradaka će se koristiti za potrebe župnog Caritasa. Neka Bog blagoslovi ovu inicijativu kao i druge hvalevrijedne inicijative.

9.  SOCIJALNA  TRIBINA  U  VIKARIJATU u utorak, 06. XII 2016. u 19.30 sati s temom: „Kome je upućen socijalni nauk Crkve?“

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!