ponedjeljak, 12. prosinca 2016.

3. NEDJELJA DOŠAŠĆA - "RADOSNA NEDJELJA" - NEDJELJA CARITASA



1.  BLAGDANI  U  TJEDNU:
     Sv. Lucija – utorak
     Sv. Ivan od Križa – srijeda
     Bl. Drinske mučenice – četvrtak

2.  VELIKA  BOŽIĆNA  ISPOVIJED,  20. prosinca 2016. – utorak
     Ispovijed počinje od 10.00 – 12.00  sati te od 16.00 – 18.00 sati. Svi ste pozvani na ispovijed toga dana ili prije zornica kao i nedjeljnih svetih misa.

3.  BLAGOSLOV  OBITELJI
     Od 28. prosinca 2016. počinje blagoslov obitelji prema rasporedu koji će biti objavljen preko internetskih stranica župe ali i na listiću kojega ćete dobiti poslije svetih misa od slijedeće nedjelje.

4.  „ KOLAČ  DARUJEM  SRCEM  “ – projekt župnog Caritasa
     Volonteri župnog Caritasa će prikupljati kolače u nedjelju 18. prosinca 2016. iza svetih misa. Svi koji žele darovati kolače neka ih donesu u nedjelju a volonteri će ih prihvatiti i podijeliti potrebitima. Hvala vrijednim volonterima i svima vama koji podržavate njihove inicijative.

5.  „ DJEČJA  KOŠARICA „ - Centar za dijete u Osijeku
     Hrana, higijenske potrepštine, odjeća i obuća za djecu do 3. godine života, prikupljat će se za potrebe korisnika Centra za dijete. Tko želi nešto darovati to može učiniti poslije zornica ili u uredovno  vrijeme.

6. PRIJAVE  SUDIONIKA  SUSRETA  HRVATSKE  KATOLIČKE  MLADEŽI  - VUKOVAR 2017.
     Mladi, koji žele sudjelovati na susretu, trebaju se prijaviti u župnom uredu a kotizacija je 30,00 HRK  po osobi. Zadnji rok prijave je do 10. veljače 2017.

7.  KATEHEZE  ZA  MLADE  -  SUDIONIKE  SHKM  VUKOVAR 2017.
     Mladi koji žele sudjelovati na ovom susretu, trebaju sudjelovati na katehezam, koje su priprava za susret. Kateheze počinju u siječnju 2017. godine.
    
8.  BOŽIĆNA  ISPOVIJED  BOLESNIKA
     Sveta ispovijed za bolesnike će biti 13. i 14. prosinca 2016. godine. Bolesnike koje redovito ispovijedan ne treba posebno prijavljivati.

9.  LUKNO – BRIGA VJERNIKA ZA MATERIJALNE POTREBE  CRKVE
     Hvala vam draga braćo i sestre što i na ovaj način brinete za potrebe Crkve, a napose u ovo vrijeme darivanja! MILOSTINJA SA  ZORNICA će nam koristiti za podmirenje jednog dijela režijskih troškova. Hvala vam na darovima i neka vas dobri Bog blagoslovi.

10. KATOLIČKI  KALENDARI
     Kalendare možete kupiti u župnom uredu ili poslije svetih misa. Ove smo godine nabavili malo više kalendara jer je potražnja prošle godine bila veća.

11. VJERSKI  TISAK
     Samo se jedna osoba prijavila za godišnju pretplatu na vjerski tisak tj. za Glas Koncila. Kako smo najavljivali, do 18. prosinca 2016. se možete još prijaviti a onda ćemo otkazati primanje onima koji se nisu prijavili.


Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!