subota, 18. siječnja 2014.

2. NEDJELJA KROZ GODINU

19. 1. 2014.

Spomen svetaca i blaženika kroz tjedan: 
PONEDJELJAK: Sv. Fabijan, papa i sv. Sebastijan, mučenici
UTORAK: Sv. Agneza, djevica i mučenica
SRIJEDA: Sv. Vinko, đakon i mučenik
PETAK: Sv. Franjo Saleški, biskup i crkveni naučitelj
SUBOTA: OBRAČENJE SV. PAVLA APOSTOLA – BLAGDAN 

KLIKNITE NA SLIKU DA BI STE
POGLEDALI RASPORED!
Jučer, u subotu, 18. siječnja, započela jesvjetska Molitvena osmina za jedinstvo kršćana, koja traje od 18. do 25. siječnja (blagdana obračenja Sv. Pavla apostola). U naznačeno vrijeme na plakatu ispred crkve svakog je dana susret u pojedinoj kršćanskoj zajednici u našem gradu
RASPORED SUSRETA MOŽETE POGLEDATI OVDJE:
SREDIŠNJE MOLITVENO EKUMENSKO SLAVLJE koje predvodi naš nadbiskup, msgr. Đuro Hranić biti će na blagdan obračenja Sv. Pavla, u ovu subotu, 25. siječnja u 17,00 sati u našoj kapucinskoj crkvi u gradu! Sve vas toplo pozivamo da se tada okupimo u što većem broju! 

26. i 27. travnja održat će se susret Hrvatske katoličke mladeži u Dubrovniku, na susret se pozivaju mladi od 16. godina starosti do 30 g., tko god misli ići neka se prijavi odmah u župnom uredu, cijena je 150kn, prijave primamo od danas do kraja veljače.

REDOVITI VJERONAUK U ŽUPI I SVI KATEHETSKI SUSRETI NASTAVLJAJU SE U ŽUPI od 3. VELJAČE! 

Kao što znate, na žalost, 16. siječnja, prošli četvrtak, u KBC Osijek preminuo je naš kapelan fra Jerko Jerec u 67. godini života, 49. godini redovništva i 40. godini svećeništva. Pokopali smo ga jućer na groblju Sv. Ane. 
SVETU MISU ZADUŠNICU U NAŠOJ ŽUPI ZA + FRA JERKA SLUŽIT ĆEMO U OVAJ ČETVRTAK, 23. SIJEČNJA U 19,00 SATI. Pozivamo vas sve!

Sljedeća nedjelja je 3. nedjelja kroz godinu, sv. mise su po redovitom nedjeljnom rasporedu.
U prizemlju crkve u predvorju možete nabaviti Glas Koncila, Mali Koncil, list Sv. Leopolda Mandića „Ljudima Prijatelj“ i još ima zidnih kalendara za ovu godinu!
HRVATSKI KATOLIČKI RADIO ZAHVALJUJE SVOJIM PRIJATELJIMA KOJI SU IZ NAŠE ŽUPE!

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!