subota, 11. siječnja 2014.

NEDJELJA KRŠTENJA GOSPODINOVA

12. siječnja 2014. 

Današnjom nedjeljom završava Božićno vrijeme i od sutra započinje liturgijsko vrijeme 1. tjedna kroz godinu, Liturgijske godine A.
Sv. misa u tjednu je redovno u 19,00 sati u donjoj crkvi, u srijedu u Briješću u 17,00 sati, a subotom u župnoj crkvi u 8,00 sati ujutro. Župni ured također radi poslijepodne od 17,00 sati.

Sutra započinje i školska nastava, svim učenicim i vjeroučenicima želimo sretan povratak u školske klupe!  
REDOVITI VJERONAUK U ŽUPI I SVI KATEHETSKI SUSRETI NASTAVLJAJU SE U ŽUPI od 3. VELJAČE! 

PETAK: - Sv. Antun, opat (pustinjak)

U subotu, 18. siječnja, započinje Molitvena osmina za jedinstvo kršćana, koja traje od 18. do 25. siječnja (blagdana obračenja Sv. Pavla apostola). Pogledajte na plakatu na ulazu u crkvu i u oglasnoj ploći raspored susreta u molitvenoj osmini koji se svaki dan održavaju u drugoj zajednici.
• SREDIŠNJE MOLITVENO EKUMENSKO SLAVLJE koje predvodi naš nadbiskup, msgr. Đuro Hranić biti će na blagdan obračenja Sv. Pavla, u subotu, 25. siječnja u 17,00 sati! Sve vas toplo pozivamo!

26. i 27. travnja održat će se susret Hrvatske katoličke mladeži u Dubrovniku, na susret se pozivaju mladi od 16. godina starosti do 30 g.,
Tko god misli ići neka se prijavi što prije u župnom uredu, cijena je 150kn, (prijevoz+kotizacija), uplačuje se prilikom prijave, prijave primamo od ove nedjelje 12. 1. 2014. do kraja veljače. 
SVE INFORMACIJE O SUSRETU MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Sljedeća nedjelja je 2. nedjelja kroz godinu, sv. mise su po redovitom nedjeljnom rasporedu. 
U prizemlju crkve u predvorju možete nabaviti Glas Koncila, Mali Koncil, list Sv. Leopolda Mandića „Ljudima Prijatelj“ i još ima zidnih kalendara za ovu godinu!

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!