subota, 20. prosinca 2014.

4. NEDJELJA DOŠAŠĆA


21. 12. 2014.
 Još sutra, u ponedjeljak i u utorak i srijedu na badnjak su mise zornice u 6,20 sati

SRIJEDA, 24. 12. 2014. – BADNJAK:
Sv. mise su: u 6,20 zornica, u 22,00 je misa bdijenja u Briješću , a u ponoć (00,00) je misa polnočka u župnoj crkvi.
Župna crkva će biti otvorena već od 22,30 sati, a od 23,00 sata do ponoći u polnočku će nas uvesti župni zbor mladih božićnim pjesmama, pa svi dođimo već u 23,00 sata u crkvu!

BOŽIĆ – (ČETVRTAK, 25. 12. 2014.)
Sv. mise su kao u nedjeljom: u 8,30 u Briješću, u 10,00 i u 19,00 u župnoj crkvi

SV. STJEPAN – (PETAK, 26. 12. 2014.)
Sv. mise su kao nedjeljom: u 8,30 u Briješću, u 10,00 i u 19,00 u župnoj crkvi.
Pozivamo Vas na Božićni koncert Pjevačkog društva Sv. Josipa iz Osijeka koji će se održati na Sv. Stjepana u našoj, kapucinskoj crkvi u gradu, navečer u 19,30 sati!

U SUBOTU, 27. 12. 2014. je sv. Ivan Apostol – ZAPOČINJEMO SA BLAGOSLOVOM OBITELJI PREMA SLJEDEĆEM RASPOREDU:
(pročitati PRILOŽENI raspored!)

Sljedeća nedjelja JE BLAGDAN SVETE OBITELJI, ISUSA MARIJE I JOSIPA
Sv. mise su redovno kao svake nedjelje. Poslije večernje sv. mise pozivamo Vas na Božićni koncert kojeg će održati u našoj crkvi naš zbor mladih „Unitas“

Sv. misa od SUBOTE pa kroz svo božićno vrijeme je kroz radni dan I SUBOTOM u 19,00 sati (zbog blagoslova kuća). Nema sv. mise srijedom u Briješću.
Župni ured raditi će samo poslije večernje sv. mise!.

VAŠE MISNE NAKANE - KLIKNITE
·        U prizemlju crkve u predvorju možete nabaviti Glas Koncila, Mali Koncil i zidne i džepne kalendare za sljedeću godinu!
·        Raspored blagoslova i ostale informacije za cijelo Božićno vrijeme moći ćete na Božić uzeti u Božićnom župnom listiću, a nalaziti će se i na župnoj web stranici i na facebooku.

·        Prošle nedjelje Caritasa, zajedno sa akcijom božićne pšenice za siromašne obitelji u našoj župi prikupili smo 7.200 kn, na čemu vam u njihovo ime od srca zahvaljujemo! 
      U ponedjeljak ćemo početi dijeliti božićne pakete hrane obiteljima u potrebi. Zahvaljujemo upravi Žito d.d. i Tvornici ulja Ćepin, posebno gđi Zdenki Ćavar, koji su za naš Caritas darovali brašno, jaja i ulje, Caritasu nadbiskupije na jabukama, te ob. Bašić i Petanjak iz naše župe koji su darovali krumpir.

·        Zahvaljujemo: obitelji Tomić, Petanjak, Jularić i Ankici Brnić koji su ove godine darovali borove za crkvu, kapelu u Briješću i kapucinsku crkvu u gradu.

·        Gospodina Jerka Tomića preporućamo u molitve jer je trenutno teže bolestan.

·        Također zahvaljujemo i članovima župnog zbora koji su pleli prekrasne anđele i kuglice za borove, te mladima koji su izrađivali ukrase koje su prodavali za Caritas. Zahvaljujemo i g. Perici Bekavcu, Peri Ćokljatu, Franji Butoru , Ivici Petanjak, Ljubomiru Viljačkić i Marijanu Andrić koji su ove godine kao i svih prijašnjih godina nesebićno pomagali oko postavljanja borova i božićnih ukrasa. Zahvaljujemo i gradu Osijeku i Mjesnom odboru Cvjetno na financijskoj donaciji i postavljanju kanta za smeće. Nadamo se i dalje dobroj suradnji! Zahvaljujemo i gđi Miri Leko i školskom odboru Briješće na organizaciji prekrasne dječje božićne priredbe u našoj crkvi !

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!