subota, 6. prosinca 2014.

2. NEDJELJA DOŠAŠĆA6. 12. 2014.

Današnja nedjelja je prva u mjesecu, molitvena je i sabirna za duhovna zvanja, svoj prilog za odgoj naših svećeničkih i redovničkih kandidata možete staviti u za to oznaćenu škrabicu na izlazu iz crkve. Unaprijed hvala!

SLAVLJA SPOMENDANA I  BLAGDANA KROZ OVAJ TJEDAN:
PONEDJELJAK: BEZGREŠNO ZAČEĆE B.D.M. – SVETKOVINA:
Sv. mise u našoj župi su:   - u 6,20 – zornica u župnoj crkvi;
- u Briješću u 17,00 i navečer u župnoj crkvi u 19,00
Subota: Sv. Lucija, djevica i mučenica
Potičemo Vas i na mise zornice svakog radnog dana u 6,20 sati!
Prije svake mise zornice prilika je za sv. ispovijed!MISNE NAKANE U OVOM TJEDNU
Učenici osnovne škole, 4., 6. i 8. razredi u ovom će tjednu u terminu župnog vjeronauka imati predbožićnu ispovijed, pozivamo ih sve, vi ih, roditelji, potaknite!

Učenike 1., 2. i 3. razreda srednje škole, te studente i ostale mlade, umijesto župnog vjeronauka, pozivamo u ovom tjednu na duhovnu obnovu
svi zajedno u četvrtak u 19,00 sati: molitva devetnice Sv. Leopoldu, Sv. misa, kateheza i nakon toga euharistijsko klanjanje. 
Tema obnove je: Začeće: život prije tjelesnog života i život nakon tjelesne smrti.
Na ovu duhovnu obnovu pozivamo i sve vas ostale vjernike, a svoje mlade potaknite na dolazak!

U utorak je redoviti susret našeg mjesnog bratstva FSR-a u 18,00 sati!

TAKOĐER VAS U NAŠEM SAMOSTANU U GRADU POZIVAMO NA „BIBLIJSKE SRIJEDE“ SVAKE SRIJEDE U 19,30 – čitanje i tumačenje Biblije kroz egzegezu i multimedijalne prezentacije povijesnih biblijskih mjesta.

U Subotu, 13. 12.,  nema mise zornice u 6,20, nego će biti predbožićna ispovijed i pokorničko bogoslužje za sve vjernike u 10,00 sati i u 19,00 sati. Sve vas pozivamo u što većem broju, potaknite jedni druge!
Sljedeća nedjelja je 3. NEDJELJA DOŠAŠĆA, ujedno je NEDJELJA CARITASA kada se sjećamo i pomažemo najpotrebitijima!

Već i ove nedjelje u akciji župnog Caritasa i mladih naše župe u vjeronaučnoj dvorani župne crkve možete nabaviti: božićne rukotvorine i ukrase koje su izrađivali naši mladi, božićnu pšenicu za sadnju, kalendare za sljedeću godinu i vjerski tisak. Sav prihod ide za najpotrebnije obitelji u našoj župi!

Nema komentara:

Objavi komentar

Upišite ovdje komentar!